Ero iPhone 4 ja iPhone 3GSiPhone 4G vs iPhone 3GS

Noita iterointia iPhone, näemme Apple lisäämällä ominaisuuksia ja nostamalla ante niitä vastaan, jotka pyrkivät syrjäyttää heitä. IPhone 4, Apple päätti lopulta lisätä videopuhelut, joka paljon ihmisiä suuresti kaipaamaan 3GS, mutta vain käyttämällä WiFi-verkkoon eikä 3G koska sen oli tarkoitus. Tästä on osoituksena lisäämällä toissijainen kamera vieressä puhuja. Paitsi lisäämällä toissijainen kamera, ensisijainen kamera iPhone4 on myös päivittänyt 5 megapikselin anturi 3 megapikselin sensori että löytäisitte on 3GS.

Koko iPhone4 's näyttö ei ole juurikaan muuttunut, koska näin olisi muuttaa kokoa koko laitteen. Apple yksinkertaisesti lisäsi päätöslauselman 640960, joka on 4 kertaa enemmän pikseleitä kuin 320480 päätöslauselman ja 3GS. Connectivity on myös päivitettävä iPhone4 tukee nyt 802. 11n standardin johon 3GS ei. Tämä mahdollistaa paljon nopeammin WiFi-yhteys, joka on ihanteellinen videopuheluita.

Luultavasti suurin lisäksi iPhone4 on gyroskoopin. Lisätty Kiihdytysanturin että olisit 3GS, gyro mahdollistaa paremman liikkuvuuden ja paikannus havaitsemiseen. Mahdollisuudet, että tämä laite on pelaamista on käytännössä loputon uudeksi ohjaus mahdollistaa enemmän mielenkiintoinen peli mekaniikka. Saattaa näyttää olevan vähän tai ei ollenkaan pelejä, jotka hyödyntävät tätä ominaisuutta juuri nyt, mutta se 'on yksinkertaisesti ajan kysymys ennen kuin kehittäjät tulva markkinoille peleissä, jotka hyödyntävät gyro.

Kompensoimaan lisättyä ja päivittää ominaisuudet iPhone4, Apple päätti lisätä sen prosessointitehoa päässä 600MHz prosessori 3GS on 1Ghz A4-prosessori. Apple myös kaksinkertaistui muistiin iPhone 512 päässä 256 ja 3GS. Näin iPhone4 toimisi moitteettomasti huolimatta lisätty kuormaa.

Yhteenveto:

1. iPhone4 pystyy videopuhelut kun 3GS ei ole2. iPhone4 on parempi kamera verrattuna 3Gs

3. iPhone4 on parempi resoluutio kuin 3GS

4. iPhone4 tukee 802. 11n kun 3GS ei

5. iPhone4 on gyroskooppi, kun 3GS ei