Ero CFA ja MBA CFA vs MBA

CFA ja MBA ovat ammatillista uraa ja koulumenestystä, joita käytetään alan liiketoimintaa. Henkilö, jolla joko CFA tai MBA projisoi kuvan ammattilainen, joka on liiketoimintaosaamisen tarvittavat kentällä.

Molemmat koulutustasoa on vaikea saada ja se vaatii jonkin verran kustannuksia rahassa ja aika. Hakemukset molemmat arvosanoin ovat usein ammattilaisia ​​toimialoilla, jotka haluavat laajentaa näköaloja.

'CFA' tarkoittaa 'Chartered Financial Analyst.' Tämä on sertifiointi, joka tarjotaan nimenomaan analyytikoille. Se on palkittu CFA Instituten ja on enimmäkseen saavutetaan täyttämällä sarjan kolme tentit. Hakija tai henkilö, joka saanut tämän sertifioinnin odotetaan olevan taitavia tehtäviä kuten hallinnointiin korkean nettovarallisuuden. Tämäntyyppinen johtoon kuuluvat varastot, joukkovelkakirjat, salkunhoito, ja muu sukulainen aiheista.

CFA on suunniteltu tarjoamaan hakijalle yksityiskohtainen ja erikoistunut taito asettaa kannalta edellä mainittujen aiheiden. Henkilö, joka kulkee tämän sertifioinnin pidetään asiantuntija käyttää ja hallita taloudellisia välineitä.

Toisaalta, 'MBA' on lyhenne sanoista 'Master of Business Administration.' Se on jatko kurssi, joka keskittyy monilla liiketoiminnan aloilla, kuten rahoitus, markkinointi, toiminnanohjaus, kirjanpito, henkilöstöresurssit, ja toiset. Yhteenvetona, MBA tarjoaa entistä kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa liiketoimintaa. Tämä tutkinto on antanut oppilaitos päätyttyä työselostus ja Master 's tutkielma, joka keskittyy kentällä. Aste toimii myös johdanto liikkeenjohdon niille jo tai alkavat kentällä.
Sekä MBA ja CFA vaativat kandidaatin 's aste osana sovelluksen vaatimuksiin.CFA vaatii neljä vuotta työkokemusta ennen myöntää yhden hakijan. Ne, jotka vievät CFA sertifiointi kuluttaa lähes kolme vuotta ennen kuin ne sertifioitu. Kun on valmistumisen ja kulkee tentit, ne on maksettava maksu ja allekirjoittaa käytännesäännöt koskevat niiden uuden aseman. Yleensä CFA on otettu, kun hakija on vielä kokoaikatyössä.

MBA ovat erilaisia. MBA, hakija voi olla osa-aikainen tai päätoiminen opiskelija. Työkokemus on hyvä voimavara joskaan ei välttämätön Tämäntyyppinen tietenkin yleensä kattaa kaksi vuotta. Kun kulkee aste, se on muodollisesti uskottu opiskelija muodossa Valmistujaistilaisuus.
Toinen ero on tyyppiä tai taustalla ihmisiä, jotka ajavat näitä arvosanoin. CFA ovat enimmäkseen suunnattu analyytikoille taas MBA ovat edellytys liikkeenjohdon tai yrityksiä johtajat.

Yhteenveto:

1. Sekä MBA ja CFA ovat kunnianosoituksia siirrettävä ihmiset tutkinut ja suorittanut tarkastukset ja pätevyys tällaisten arvosanoin.
2. Suurin ero näiden kahden välillä on niiden luonteen koulutustaso. MBA on valmistunut tutkintoa kun CFA on sertifiointi. Vertailun vuoksi MBA omistaa painavampaa verrattuna CFA.
3. CFA pyritään sijoitusanalyytikoille pitkiä tietoa hallintaa korkean nettovarallisuuden taas MBA tarjoaa valikoiman tutkimuksen eri liiketoiminta-alueilla. Rahoitus on ydin CFA, kun se on vain osa MBA.
4. Vaatimukset välittää CFA ovat: kulkee kolme tentit, työkokemus, ja maksamalla maksu. Kaikki nämä tehdään kolmessa vuodessa. Samaan aikaan, MBA saavutetaan tekemällä kursseista alalla sekä kirjallisesti ja puolustaa master 'tutkielma. Tavanomaisella MBA on kaksi vuotta, mutta sitä voidaan pidentää riippuen olosuhteista.
5. MBA voidaan ottaa ihmisiä, jotka ovat alan liiketoiminnan sekä tulokkaita. CFA ainoastaan ​​henkilöille, joilla on neljä vuotta alalla, erityisesti rahoitusalan.