Ero Maksettava ja kulutMaksettava vs Expense

Kaikki henkilöt ovat sitoutuneet kaupan joko ostaja tai myyjä. Kutsutaan myös kaupankäynti; se oli alun perin tehty vaihtamalla tavaroita ja palveluita suoraan kahden yksilön tai vaihtokauppaa. Sitten rahaa keksittiin vaihdon välineenä ja sitten ostavat kautta luotto otettiin käyttöön.

Tämä johti komplikaatio kaupan ja kehittäminen ja kirjanpidon menettelyt auttaa yksilöitä ja yrityksiä oikein hallita kuluja ja, kun kyseessä ovat ne, jotka käyttävät luottoa, niiden velkojen tai niiden vastuut.

Velka on henkilön tai yhteisön 'velvollisuus kohti toista, joka on peräisin aiemmista toimista. Likvidointi velan voi johtaa tavaroiden siirtoa tai varojen ja palvelujen suorittamista tai palkkion toiselle osapuolelle. Kaksi velkatyypit ovat velat ja kulut.

Maksullista viittaa lyhytaikaiseksi tai nykyinen velka, joka on maksettava ehtojen mukaan, että molemmat osapuolet ovat sopineet. Esimerkkejä ovat sähkö, kaapeli, ja puhelinlaskut jossa kuluttajat ovat jo käyttänyt palvelua ja annetaan lasku maksetaan myöhemmin.

Liiketoiminnassa soveltamisala velat on laajempi ja monimutkaisempi. Siihen liittyy laskut ja tarkastuksia ja pitämisestä lehtien joissa kaikki velat on lueteltu. Yritysten omistajat yleensä palkata kirjanpitäjät ja kirjanpitäjien tekemään työtä tasapainottaa niiden lehtien heille. Esimerkiksi ready-to-wear Vaatekauppias tilaukset valmistajalta. Valmistaja toimittaa tuotteet vähittäismyyjän ja antaa laskun suostumuksella että siirrettyjä tuotteita on maksettava myöhemmin. Lasku on mainittu velat lehdessä jälleenmyyjälle.Kun maksettava maksetaan, se sisältyy yksilön tai yhteisö 's kulut. Kulut ovat maksettavaa tukea toisen yksilön vastineeksi tavaroita ja palveluja. Kun yksi maksaa vuokraa tai ostaa ruokaa, lääkkeitä, autoja, tai vaatteita hän synnyttää kuluja. vuonna liiketoiminnan ja kirjanpidon, kuluksi viittaa kustannuksiin, joko käteisellä tai arvoesineitä, sen pyrkimys tuottaa tuloja, jotka maksetaan toiselle henkilölle tai toimintayksikössä. Se aiheuttaa vähentäminen yrityksen 'varat ja hankinta velaksi.

Business sisältyvät palkat työntekijöille, maksujen apuohjelmia, pääomatuloja 'poistot, maksetut korot lainojen, ja maksut toimittajille.

Yhteenveto:

1. korko on velka tai velka, joka on maksettava ostajan myyjälle ehdoin, että ne ovat sopineet, kun kuluksi on maksu yksittäisen tai toimintayksikössä toiseen vastineeksi tavaroita ja palveluja.
2. Velat ovat ne, jotka ovat vielä maksamatta, kun kulut ovat ne, jotka on jo maksettu.