Ero amfetamiini ja metamfetamiiniAmfetamiini vs Metamfetamiini

Amfetamiinin on lääke, joka kuuluu fenetyyliamiineihin joka aiheuttaa sen valveillaolon ja entistä enemmän. ? Usein tämä lääkitys voi myös aiheuttaa vähenevän väsymystä ja lopulta ruokahalun. ? Metamfetamiini on huume, joka kuuluu alla luokkaan Amfetamiini. ? Samoin Jälkimmäinen toimii, se voi lisätä valppautta, keskittyminen, ja kun otetaan suurina annoksina voi aiheuttaa euforiaa. ? Metamfetamiinit ovat lääkkeitä, joiden tiedetään yleisesti niin mene, lasi tai jäätä. ? Amfetamiinia kutsutaan AMPH, hurahtaa, billy ja päälliset. ? Kun se tulee käyttäjille, urheilijat ja opiskelijat on taipumus mennä sen jälkeen käyttämällä meth koska se on suurempi teho verrattuna amphs. ? Yleensä kemiallinen perusrakenne sekä huumeiden on sama. ? Tärkein ero on, että met on vahvempi voima. ? Niinpä tästä syystä useimmat urheilijat käyttävät mieluummin tätä lääkettä verrattuna alkuperäiseen.

Kun se tulee ulkonäkö, metamfetamiini näyttää melkein Kristallimainen. ? Siksi useimmat ihmiset usein antaa sille lempinimen crystal meth. ? On aikoja fyysinen koostumus huumeiden näyttää paloina, jotka näyttävät kuin ajeltu lasia. ? Toisaalta, kantalääkkeestä amfetamiinin näyttää jauhemaista valkoinen tai harmaa aine ja yleisesti myydään kääreet markkinoilla. ? Wrap on kuvattu tämän neliön kiiltävää paperia tai sinetöity muovipusseihin. ? Saanti lääkkeitä on myös vaihdellut. ? Sillä Metamfetamiini, joka näkyy pienissä kallioperään se otetaan yleensä savua. ? Toisinaan tällainen saanti on tapa muodostaa ja voi tulla riippuvuus. ? Jauhetulle amfetamiinin, se on yleensä nieltynä tai sekoitettu juomia.

Sivuvaikutus, kun se tulee ottaa näitä lääkkeitä riippuu henkilön käyttää sitä. ? Molemmat ovat hyvin voimakkaita lääkkeitä, jotka stimuloivat ja herättää, kun olet tunne alhainen ja alas. ? Nopeus, jolla tunnet vaikutukset yleensä riippuvat menetelmästä se nautitaan järjestelmään. ? Metamfetamiinien on todettu olevan ruokahalua hillitsevät. ? Näin ollen käyttävät monet ylipainoisia henkilöitä, jotka haluavat menettää ylimääräistä kiloa nopeasti. ? Amfetamiininkäyttäjä tulos hallusinaatiot, paniikkikohtaukset ja masennus kun ne pysäytetään välittömästi. ? Itse asiassa pitkäaikainen käyttö amfetamiini voi johtaa psyykkisiin sairauksiin tai ehkä sydämen ongelmia.Metamfetamiini on huume, joka on luokiteltu luokan lääke, mikä tarkoittaa, että jos olet hallussaan tällainen voi olla vangittuna vähintään seitsemän vuotta. ? Amfetamiinin on luokan B huume, mutta voidaan siirtää luokan A osassa, kun se tulee muodossa injektion aineita.

Yhteenveto:

1. Amfetamiini kuuluu perheeseen fenetyyliamiineihin kun Metamfetamiini on alla entinen.
2. Amfetamiini on kutsutaan AMPH, hurahtaa, patukat ja päälliset samalla Methamphetaminesare tarkoitetut kaduille mene, lasi tai jäätä.
3. Amfetamiinin esiintyy jauheen kaltaista ainetta, kun Metamfetamiini tulee sekä jauhe ja kallioperään.