Ero Hedelmällinen ja ovulaationHedelmällinen vs Ovulaatio

Käsitteiden lisääntymisen, miesten ja naisten tulisi pystyä ymmärtämään tiettyjä käsitteitä. Nuorille opiskelevat seksuaalivalistusta, ne sisältyvät huolellista selitystä kautta maallikko 'ehdoilla ensin ne täysin ymmärtää näitä käsitteitä. Käsitteet lisääntymisen ovat tärkeitä. Tässä konsepti, paljon lapsia, jotka ovat menettäneet yrittää kokeilla ja oppia ystävilleen. tulokset tästä kokeilu johtaa ei-toivottuihin ja varhaisen raskauksia, keskenmenoja, ja rikkoutuneiden perheiden.

Seura elämme on arvioitava huolellisesti kasvava määrä näistä tapauksista. Tämä on lopetettava ja muutoksia on tehtävä. Kaksi käsitteiden mukaisesti lisääntymiselle joka on opetettava hyvin ovat ovulaation ja on hedelmällinen. Vaikka ajatella kahta sanaa saada meidät ajattelemaan, että ei ole eroja, me tutkimme, onko ero kahden sanan.

'Hedelmällinen' tai on hedelmällinen ovat sanoja viitataan ajanjaksoon naisen 's kuukautiskierto, joka edeltää ovulaatiota päivää. Vuonna hedelmälliset päivät, naiset voivat harrastaa seksiä aviomiestensä, mutta mahdollisuudet hedelmöittymisen ovat alhaisemmat verrattuna päivän ovulaatio. ovulaatio, toisaalta, on prosessi, jossa munasolujen erääntyvät ja tuotetaan munasarjasta. Kun naiset 's kuukautiskierto, ovulaation päivää sanotaan olevan paras päivää seksiä varten munat ovat täysin kypsä. Täten on olemassa suurempi mahdollisuus lannoitusta tai yhdistymistä siittiöiden ja munasolun.

Mistä naiset tietävät, että he ovat hedelmällisiä? Ensinnäkin, ne laskea niiden kuukautiskierron kalenteri ovatko ne säännöllisesti tai epäsäännöllisesti kuukautiset. Tutkimusten mukaan naisten ovulaatio 14 päivää ennen niiden kuukautisten alkamista. Sitten naiset sanotaan olevan hedelmällinen jälkeen kuukautisten varten vähintään kaksi viikkoa, jonka jälkeen kestää vielä kaksi ja kolme päivää synnytyksen jälkeen. Se on sykli Yksinkertaistettuna ja selitykset.Jotkut naiset eivät voi määrittää, jos ne ovat hedelmällisiä tai ovulaation. Jotkut eivät ole edes varma. Joten paras neuvoja niitä tekemään on ostaa ovulaation sarjat, onko ne ovulaation vai ei. Tämä on niille, jotka suunnittelevat lapsia mahdollisimman pian. Joidenkin jotka voivat tehdä määrityksen, naiset viittaavat kuukautiskierron kalenteri ja johdonmukaisuutta kohdunkaulan liman, joka on tulossa ulos lisääntymisikänsä elin. Kohdunkaulan liman menetelmä auttaa nainen tietää, onko hän ovulaatio vai ei.

Yhteenveto:

'Hedelmällinen' on ajanjakso, jossa nainen voi olla raskaana, mutta ei niin paljon verrattuna ovulaation mikä on paras aika nainen tulla raskaaksi.
Olemaan hedelmällinen, munat eivät ole niin kypsä verrattuna ovulaation, jossa munat ovat kypsiä ja tuotetaan munasarjasta.