Ero Ruby ja GarnetRuby vs. Garnet

Kohteena koskeva jalokivet on hieman teknisiä. Niin paljon kuin voisi välittömästi halua olla mitään näistä jalokivien, hänen on ensin oltava innokas tarpeeksi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin kuten paino, leikkaukset ja väri kivi, sekaannusten välttämiseksi.

Mukaan Mohsin asteikolla, granaatti on sitkeys tai kovuus luokitus 7. 0 7. 5. Se yleensä hallussaan syvän punainen väri, mutta sen väri vaihtelee riippuen sen alaluokka. Se louhitaan yleensä Arizonassa, Etelä-Afrikka, Australia, Sveitsi ja Skotlanti, muiden muassa. Garnet on myös yleinen termi, joka luokittelee joitakin erityisiä helmi kiviä, nimittäin: Pyrope, grossular, andradite, spessartine ja uvaroviitti. Vaikeat osat tulevat, kun samanlainen natured kivet sattuvat olemaan yhdistelmä mainitun sub luokat granaatti. Mitä parannuksia, granaatti on yleensä ei tehostetun helmi.

Toisaalta kolikon, Ruby on sitkeys luokitus 9.0. Useimmat rubiineja louhitaan Myanmar, Thaimaa, Tansania, Australia, Pakistan, ja jotkut amerikkalaiset alueilla, kuten Montana ja North Carolina. Se johtuu siitä, että rubiini 's väri että se' s usein virheellisesti kuin granaatti. Molemmat helmiä jakavat lähes saman näköisiä. Ruby, konkreettisemmin, on kyyhkynen veren väri, ja joskus se näyttää olevan ruskehtava. Tämä helmi pidetään myös heinäkuun birthstone. Se on myös käsitelty lämmön kiirehtimään värin.

Lisäksi on olemassa todella muutamia vinkkejä harkita, miten voit paikalla granaatti kaikista muista sekava kiviä sama ulkonäkö, kuten rubiineja. Päällimmäisenä, arvioi sen paino, sitkeys ja crystal muodostelmia. Se on periaatteessa kevyempi verrattuna rubiini.

Muut yksityiskohdat granaatti helmi ovat, että se on 3 5 C 4. 3 ominaispaino. Se ei myöskään näytä mitään pilkkominen, eikä jätä raitoja. Useimmat granaatti helmiä ovat avoimia luonteeltaan, mutta jotkut voivat olla himmeitä.Käytöltään, tämä helmi on pääasiallisesti valjastettu osaksi koruja. Kovempia granaatti tyyppejä käytetään myös hioma että tasoittaa karkeita pintoja. Hyvin tuttu esimerkki hioma on yhä suosittu hiekkapaperilla.

Lopuksi rubiineja ja granaatteja eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. rubiini on kovempi helmi verrattuna granaatti.

2. Useimmat rubiineja tehdään hoitoja, koska niiden puutteita, kun taas granaatti ei yleensä parannettu.