Ero valkokulta ja keltainen kultaaWhite Gold vs keltainen kultaa

Seuraavassa on muutamia asioita harkitsemaan valitessaan sellaista kullan sopisi sinulle. Mieti kysyä itseltäsi kysymyksiin: Mitä minä kulumista suurimman osan ajasta? Mieti väriä vaatekaappi joka on hallitseva kaapissa. Kysyä itseltäsi, jos iho reagoi metalleja. Mitä nämä metallit, jotka tekevät ihon kutinaa? Olenko mukautuvia uudelleen pinnoitus minun koruja vuosittain joka kulkee vain tehdä niistä näyttää uusi? Vastaukset kysymyksiin ovat täällä ja sinun täytyy lukea.

Kulta tulee eri karats ja väri muotoja. Yleisimmin käytetyt värit kulta ovat valkoinen ja keltainen kulta. Voimme luottaa useita eroja näiden tyyppien ja niiden edut ja haitat. Koska nämä kaksi erilaista kullan ovat kyseessä, meidän 'punnita' niitä itse.

Nämä kaksi erilaista kultaa samanpainoisia niin pitkälle kuin karat on kyseessä. Yksi ero heillä on niiden seos, seokset, jotta ne vahva kuin puhdas kulta on pehmeä ja taipuisa. Keltainen kulta on sekoitus puhdasta kultaa ja kupari- ja sinkki. Valkoinen kulta, toisaalta, on valmistettu seoksesta puhdasta kultaa ja hieman valkoista metalleja, kuten hopeaa ja palladiumia.

Nickel käytetään sekoitettavaksi kulta perinteisesti, mutta siitä lähtien se on havaittu aiheuttavan allergioita ihmisen ihon, sen käyttö oli lopulta välttää.

Valkokultaa valitaan laajalti monia ihmisiä, koska sen hopea väri kuin keltainen kulta vaikka se on joskus kalliimpaa, kun se on sekoitettu platinaa tai titaania. Valkokulta on naarmuuntumista verrattuna kulta otetaan huomioon seokset, joiden kanssa se on sekoitettu. Renkaat, valkokulta on useimmiten edullinen, koska sillä täydennetään väri timantti taas keltainen kullan luo illuusion keltainen sävy timantti kivi.

Valkokulta tehty nikkeli voi allergeeni. Sen väri näyttää haalistuneet. Joskus on yhdistetty pois rodiumilla jotta sitä 'kiiltävä' vaikutus, mutta rodium haalistuu ja kuluu pois. Joten sinun täytyy uudelleen levy sitä joka kerta se kuluu ja se maksaa ylimääräistä.

Vaikka valkokulta haalistuu, keltainen kulta on tämä klassinen väri renkaat. Vanhemmat kultaa renkaat ovat paremman näköinen kuin vastikään tehty niistä. Se johtuu sen osia. Keltainen kulta ei edellytä tarvetta uudelleen pinnoitettu; joten ei ole säästöjä. On myös pienempi riski allergisia reaktioita.

Keltainen kulta olisi hyvältä ihmisten lämpimällä ihon sävyt vaan tekisi ihmiset viileällä ihonväriä kalpea tai haalistunut. Keltainen kulta ei ole 'in' juttu nykyään, jolloin virta on hopea ja platina. On kiillotettu säännöllisesti säilyttää kiiltoa ja on alttiimpi naarmuja ja kolhuja.Ainoa asia, joka tekee nämä kaksi kultaa sama heidän olento 'puhdasta kultaa' ja olemalla hieno kun laittaa koruja muodossa. Ne ovat molemmat hyviä valintoja. Valkokulta lähtöisin Euroopan maista ei enää ole nikkeliä. Nikkeli on yleensä substituoitu palladium. Nikkelitöntä valkokulta on kalliimpaa kuin kulta tai tavallinen valkokulta. Mutta mitään tulee lähelle kuin omistaminen kappaletta valmistettu keltainen kultaa.

Yhteenveto:

1. Keltainen ja valkokulta on eri metalliseoksesta seoksia.

2. Keltainen kulta näyttää enemmän tyylikäs ja klassinen kuin valkokulta.

3. Keltakulta vaatii vähemmän huoltoa kuin valkokulta.

4. Valkoinen kulta on enemmän täydellinen kuin keltainen kulta kun pariksi timantti kivi.