Ero Crystal ja tekojalokiviCrystal vs tekojalokivi

Crystal ja strassi ovat kiviä paljon käytetty koruja koristeluun. Hyvä osa on, että kristallit ja strassit ovat hyvin edullisia. Se voi olla melko kallista keskiluokan perhe ostaa jalokivet kuin timantit safiiri ja tällaisessa tilanteessa, kiteitä ja strassit antaa heille lähes sama muodikasta valintoja kuin mitä kukaan kuluttamasta tuhansia.

Strassit kutsutaan myös huono nainen 'kristalli. Tämä osoittaa, että strassit ovat halvempia kuin kristallit.

Kiteet voidaan kutsua kuin puhtaita aineita, jotka ovat molekyylejä järjestetty säännölliseen geometriseen muotoon. Kiteet ovat kiinteitä aineita, jotka ovat ioneja, atomeja ja molekyylejä, jotka on järjestetty säännöllisesti tavalla, jotka ulottuvat kolmessa ulottuvuudessa. Strassit tehdään yleensä kiteitä, mutta jotkut kiviä on tehty lasista tai akryyli.

Rrhinestone on kalvon tai metallia tausta, joka heijastaa valoa ja antaa kiven enemmän glitter. Toisaalta, kiteitä ei ole kalvoa tai metallia tausta. Strassit on kaksi eri muotoja '' cabochon ja kasvot. Toisaalta, muoto kristallin riippuu molekyylisidos ja olosuhteet, joissa se kide oli muodostettu. Esimerkiksi kun sokeri tulee pitkulainen muoto ja asenteellisia päissä, suola mukana kuutio muoto.

Strassit tulevat neljä suurta väriä: läpinäkyvä väärentää jalokivi värejä kuten smaragdeja, revontulet joka heijastaa kaikki värit, kirkas kristalli fake timantti väriä ja värit, jotka yhdistävät kaksi tai useampia värejä. Toisaalta, väri kristallin riippuu pääasiassa materiaalin 's imeytymistä valon ja taittumisen.

Toisin strassit, kristallit antavat enemmän kimallus ja ovat kestävämpiä.

Strassit tiedetään saanut nimensä, koska ne olivat ensin kerätty pankkien Reinillä. Crystal on sana, joka on johdettu kreikan 'krustallos', joka tarkoittaa 'rock crystal'.Yhteenveto

1. strassit tehdään yleensä kiteitä, mutta jotkut strassikivet on tehty lasista tai akryyli. Kiteet ovat kiinteitä aineita, jotka ovat ioneja, atomeja ja molekyylejä, jotka ulottuvat kolme ulottuvuutta ja on järjestetty säännöllisesti tavalla.

2. strassit ovat halvempia kuin kristallit.

3. Rrhinestone on kalvon tai metallia tausta, joka heijastaa valoa ja antaa kiven enemmän glitter. Toisaalta, kiteitä ei ole kalvoa tai metallia tausta.

4. Toisin strassit, kristallit antavat enemmän kimallus ja ovat kestävämpiä.