Ero Jodhpurit ja housut Jodhpurit vs Ratsastushousut

Housut tai housut ovat vaatteet kohteita, jotka ovat kuluneet alaosassa kehon kattaa sekä jalat erikseen. Ne ovat yleisimmin käytetty muoto vaatteiden miehille alusta lähtien 19th century, mutta 6. vuosisadan B.C.E., se oli kulunut sekä miesten ja naisten ratsastus persialaiset, armenialaiset, ja muut Keski-Aasian ihmisiä.

Sittemmin housut ovat kehittyneet kuin nykyään monia muunnelmia mukaan maahan ja kulttuuriin ihmisiä päällään ne. Ne tunnetaan myös harppauksia, housut, tynnyrit, tai housut.

Polvihousut ovat polvipituinen vaatteita, jotka ovat kiinni ja kiinnitetään käyttäjän jalan napit, hihnat, soljet, rintakoruja, tai nauhoja. Se oli alempi vaatteet kuluneet miehet 16-luvulla 19th century.

On olemassa monenlaisia ​​housut; Espanjan housut, Petticoat polvihousut ja Rhinegraves of 1600, että polvihousut ja 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa. Kreikkalaiset myös Vraka ja intiaaneja oli breechcloth tai breechclout.

Nykyään niitä käytetään suojavaatteita taistelulajien aidat ja ratsastushousut. Ne ovat nyt tehty spandex, vetoketjut, tarrakiinnitys. On olemassa neljänlaisia ​​ratsastushousut:

Polvipaikkahousut, jotka ovat kuluneet kanssa pitkä saappaat metsästää istuin ratsastajaa, näyttää puserot ja kestävyyttä ratsastajat.
Kokopaikkahousut, jotka on valmistettu grippy materiaalista ja jota ratsastajat kouluratsastuksessa kilpailuissa.
Jockey 's polvihousut tai silkkiin, jotka tehdään nailonia tai kevyt valkoinen kangas jockey' nimi kaiverrettu pitkin reiteen.
Jodhpur-housut tai jodhpurs, jotka ovat tiiviit housut, jotka ulottuvat nilkan päättyy tyköistuva ranneke.Jodhpurit kehittynyt antiikin Intian housut nimeltään Churidar jotka ovat vielä kuluneet perinteisiä häitä tänään. Sen suosituksi Sir Pratap Singh, poika Maharadža Jodhpur. Hänen tiiminsä käytti jodhpurs aikana polo ottelun esillä vietetään Queen Victoria 's kuusikymentavuotisjuhla Englannissa. Jodhpurit sitten mukauttaa British polo pelaaminen yhteisö ja olivat kuluneet korkeine ratsastussaappaat.

Sittemmin jodhpurs eivät vain kuluneet ratsastajat vaan myös muita ihmisiä, erityisesti armeijan, etenkin päällystön natsi-Saksan, Neuvostoliiton, Itä-Saksa, ja muut Neuvostoliiton Bloc maissa.

Jodhpurit ovat yleensä valkoisia tai kermanvärinen, mutta monet värit ovat myös saatavilla. Ne ovat kuluneet yhdessä jodhpur saappaat tai aitauksessa saappaat polvipituinen säärystimet. Vaihtelu Jodhpur on Kentucky Jodhpur joka on pidempi, päättyy kartioreunaisen Bell-pohja, ja peittää kaaren jalka eteen.

Yhteenveto:

1. Ratsastushousut ovat alhaisemmat vaatteet kuluneet miesten länsimaissa 1600-luvulta 1900-luvulle, kun jodhpurs ovat alhaisemmat vaatteet kuluneet miesten Intiassa.
2. Ratsastushousut ovat polvipituinen kun jodhpurs ovat nilkan pituus.
3. Niitä molempia käytetään ratsastus ja Jodhpur on itse asiassa yksi tyyppi polvihousut.