Ero Replica Farkut ja Original JeansReplica Jeans vs Original Jeans

'Original farkut' viittaa farkut valmistettu alunperin eri tuotemerkkejä. Jotkut tunnetuimmista ja suosituimmista farkut päättäjät ovat: Levi Strauss, Lee, Diesel, Wrangler, jne. Kaikki nämä merkit on joitakin erityispiirteitä, jotka erottavat ne toisistaan. Se voisi olla innovaation denim, väri, tekniikka valmistus, fit, tyyppi lisävarusteita käytetään, jne. Ei ole väliä mitä eroja, asia joka on yhteinen kaikille on, että ne alun perin tuotettu tuotemerkkejä, joiden etiketit ne kuljettavat .

Replica farkut ovat farkut, jotka ovat kopioita alkuperäisistä tuotteista. He saattavat olla mahdoton erottaa alkuperäisestä farkut ja melkein näyttää täsmälleen samalta kuin alkuperäinen, mutta silti ne ovat kopioita. Replica farkut ovat jäljennöksiä, koska käytetty kangas ei ole samaa laatua, vaikka se saattaa näyttää samaa väriä ja tuntea samalla yhdellä silmäyksellä. Se ei ole samaa laatua tarvikkeet, työn laatu ei ole täydellinen kuin alkuperäiset ja ne eivät todellakaan ole täsmää kustannuksia alkuperäisen. Tämä on syy, miksi replica farkut on helpompi hankkia ja halvempaa ostaa.

On monia brändiyhtiöt jotka tekevät jäljennöksiä omia alkuperäisiä tuotteita, jotta voidaan vähentää kustannuksia ja saattamaan sen yhteismarkkinoille. He saattavat olla suunnittelija myyntipisteistä jossa alkuperäiset tuotteet myydään ja jäljennöksiä myydään halpahalleista, jossa ihmisillä ei ole varaa ostaa suunnittelija versio.

'Replica farkut' viittaa myös kopioita tietyn tyylin farkut tehnyt saman yrityksen monta vuotta sitten, koska alkuperäistä säilytetään arkistossa, esimerkiksi Homer Campbell farkut Levi Strauss Company. Tarina on, että henkilö nimeltä Homer Campbell käytti farkut vuonna 1917 ja laittaa denim laikkuja polvet tehdä farkut kestävät pidempään kuin hän työskenteli kaivoksissa. Kolmen vuoden kuluttua, farkut alkoivat tulla erilleen, ja hän palasi heidät yhtiöön. Levin 's ihmiset kaivettiin syvempää ja selvisi, että denim laastari saattanut revitty ja kuluneet, mutta alkuperäinen kangas polvissa oli edelleen hyvässä kunnossa. Nämä farkut ovat yhä Levin' arkistossa, mutta kopio Campbell farkut on tehty ja uusittava 9500 kertaa.Toisenlainen replica farkut viittaa fake farkut joita ei suorita sopimuksen tuotemerkin yritys eivätkä ne ole heidän suostumuksellaan. Ne ovat väärennöksiä ja myydään halvemmalla ainoana tarkoituksena on tehdä rahaa antamatta ostaja ymmärtää, että ne ovat väärennöksiä.

Yhteenveto: