Ero Salwar ja ChuridarSalwar? vs Churidar
?
Salwar ja Churidar ovat yhteisiä leningit, jotka ovat kuluneet naisten Intian niemimaalla. Churidar on moderni muotoilu ja voidaan sanoa, että Salwar avasi tien sitä.

Kun verrataan kaksi, churidar pidetään enemmän keinotekoisia kuin salwar. Kun perustamisen churidar, voi nähdä muutoksen perinteisestä moderniin.

Vaikka Salwar ja Churidar ovat samankaltaisia, käyrät ja leikkaukset kankaan eroavat. Churidar on tarkemmin asennettu reidet, lantio ja nilkat kuin salwar.

Churidar on suunniteltu olemaan tiukasti asennettu polvesta alaspäin ja löysemmin polven ylös. Churidar näyttää leggingsit. Toisaalta, Salwar pidetään löysä pyjaman kaltainen mekko.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä Salwar ja Churidar on se, että se on pidempi. Päät on rypyttää sopivaksi nilkoissa. Rypyt, jotka kehittävät kun churidar on tallessa nilkoissa muistuttavat rannekorut tai churis ja siis nimi churidar.Yläosa salwar on laajalle levinnyttä toisin kanssa churidar, ja toisin kuin salwar, The churidar on muoto, joka muistuttaa jalka.

On olemassa erilaisia ​​churidar ja salwar tyylejä saatavilla. Verrattaessa suosion churidar parempana kuin salwar.

Toinen ero, joka voidaan nähdä on laskokset. Salwar on laskokset yläosassa taas tämä ei ole tavallisesti asian laita Churidar.

Yhteenveto

Salwar on perinteinen mekko taas churidar on sen moderni muunnelma.

Churidar on tiukemmin asennettu reidet, lantio ja nilkat verrattuna salwar.

Churidar on suunniteltu olemaan tiukka polvesta alaspäin ja löysemmin polvesta ylöspäin.

Churidar näyttää leggingsit, kun Salwar pidetään löysä pyjaman kuin mekko.

Churidar on pidempi kuin salwar.

Ylemmän osan salwar on levinnyt laajalti toisin kuin churidar, ja toisin kuin salwar, The churidar on muoto, joka muistuttaa jalka.

Päät on churidar on rypyttää sopivaksi nilkoissa.

Salwar on laskokset yläosassa sen vuoksi ei ole normaalisti läsnä Churidar.