Ero Musta Iridium ja Warm Grey LinssitMusta Iridium vs Warm Grey Linssit

Oakley on yksi tunnetuimmista nimistä, kun se tulee aurinkolasit ja muita urheiluvaatteita. Niillä on monia eri tyylejä kehyksiä sekä erilaisia ​​objektiiveja, jotka voit valita sopimaan eri tilanteita, joissa voit käyttää aurinkolaseja. Black Iridium ja lämmin harmaa linssit ovat kaksi sunglass linssit, jotka ovat hyvin lähellä toisiaan. Tärkein ero näiden kahden välillä on, miten ne saavuttavat valoa salpaavia ominaisuuksia. Lämmin Harmaa linssit saavuttaa valoa estävän ominaisuudet rakentamalla ja avoimuutta lasin. Black Iridium linssiä, suurin osa sen valoa eristäviä ominaisuuksia tulevat kerros iridium joka kohdistetaan linssin.

Kaksi linssit pidetään melko samanlaisia ​​kuin ne molemmat ovat indeksillä 3 ja sallii vain 10 prosenttia valon kautta. Tämä tekee Musta Iridium ja lämmin harmaa linssit ihanteellinen toimintaa hyvin kirkas ympäristöissä, kuten kalastusta tai hiihto alla pilvettömältä taivaalta. Kaksi linssit käytännössä poistaa häikäisyä ja rauhoittaa silmien estä silmien rasittumista pitkiä tuntia alla kirkas aurinko.

Vaikka nämä kaksi ovat melko samankaltaisia ​​kannalta häikäisyn esto-ominaisuudet, on vielä jonkin verran eroa Musta Iridium ja lämmin harmaa linssit. Musta Iridium toimii paremmin korkeampi ääripäässä, jossa valo on erittäin kirkas. Sen sijaan Warm Grey linssit toimivat paremmin, kun se isn 't hyvin kirkas, koska se antaa hieman valoa, niin voit silti käyttää aurinkolaseja vaikka aurinko alkaa mennä alas.Valitsemalla välillä Musta Iridium ja lämmin harmaa linssit pitäisi riippua siitä, mitä käyttötarkoitusta on. Jos olisi käyttää sitä enimmäkseen keskipäivän ja suorassa auringonvalossa, musta Iridium palvelisi sinua hyvin. Jos haluat käyttää aurinkolaseja ajo aikana aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, lämmin harmaa linssit pitäisi antaa sinulle runsaasti häikäisyä suojaa samalla joten näet selvästi, vaikka osut tummia läikät paksun katosten tai lyhyitä tunneleita.

Yhteenveto:

1. Musta Iridium Linssien lisäpinnoitusta lämpimänä Grey linssit eivät.