Ero Puvut ja BlazersPuvut ja ommellut

Se 'sa olla, että miehet eivät ole niin turhaa kuin naiset. Itseasiassa, miehet ovat vainer kuin naisia. Ja syy tähän on ego. Miesten pysyä niin paljon aikaa peilin edessä kuin naiset. Hekin ovat hyvin tietoisia ulkonäöstään , niiden tyyli, ja niiden rehvastella. Siksi, jos luulet, että se vie liian paljon aikaa ja energiaa naisen tehdä ostoksia ja pukeutua, olet turhaan väärässä. Men viettää mahdollisimman paljon aikaa hukkaan hänen näyttää kuten naiset tekee ( varsinkin metro seksuaalinen miehillä) vain, että miehet ovat yksityiskohtaisempia ja tarkempia kuin naiset (useimmiten).

Tarkkaile kun ihminen on kutsuttu ulos illallisen. Kyllä. Tapaukset kuten tämä on koekenttä tietää, onko miehesi on todella vainer kuin olet (vaikka pyrkimys vaikuttaa turhalta). Mutta silti, te 'll nähdä miehen toimimaan tiensä etsivät hyvää tulevasta tapahtumasta varsinkin jos se merkitsee niin paljon häntä. Hän' d olla päättää, mitä kulumista. Niin hyvä kumppani, mitä tarvitsee tehdä, on auttaa häntä poimien mitä takki kohteliaisuus hänen näyttää tai rakennettu hyvin. Nyt on olemassa vain kahdenlaisia ​​takki harkita ja ne ovat puvut ja bleiserit.

Voit vain miehesi käyttää bleiseri kun tilaisuus ei ole niin muodollinen kuin miltä se näyttää. Se ei myöskään ole osa koko puvun (esim tie, housut, aluspaita ja kenkiä). Se on yksittäinen mies vaatteet kuluneet missä ja milloin tahansa. Se on yksi breasted valmistettu villasta takki muovi painikkeet, vaikka se voi olla myös kaksinkertainen breasted kanssa version ahoy matey. Se on laastari taskut ja on tehty tukevampi materiaaleista verrattuna puvut ja tasaisempi kankaita verrattuna irtotakki. Blazers ovat spontaaneja, koska se voi olla kulunut kanssa farkut tai shortsit mitään sen alle (voi se olla paita tai paljaalla iholla). Se on rento tavallaan ja tekee käyttäjän näyttävät aivan kunnossa ja itsenäinen. Blazers alun perin kuluneet asetukset, kuten kouluissa, lentoyhtiöt, seurat kuten purjehdus ja soutu. Kuitenkin näinä päivinä suosio on kiristynyt, että se on jopa kulunut muotinäytöksiä ja tapahtumat eivät liity tapahtumiin liittyviä asetuksia edellä. Mies korealaiset ovat osaksi bleiserit yli puku takki, koska se 's preppy, nuori, värikäs, ja vain miehitetty-up tyylillä.

Puku takit, toisaalta, ovat kuluneet juhlaan tai yritysten toimistoista. Muista James Bond? No se 'on mitä puku näyttää. Jos ommellut on todettu olevan spontaani, sopii katsottiin koppava. Sitä voidaan kuluneet löysällä joka on samaa kangasta silkkiä ja hienoja kuituja, kuten puku. Se on aina valmistettu parhaista materiaaleista. Jos käyttää sitä farkkujen tai muita housut, jotka eivät ole samaa kangasta kuin puku, niin se tappioita sen hienostuneisuutta. sellainen katsoa, ​​että ihminen voi olla, kun hän 's yllään puvun takki riippuu vain siitä, miten puku oli leikattu tai luotiin. Se voi joko tehdä hänestä näyttää pitkänomainen tai tanakka tai oikeastaan ​​todella sovi.

Lopullisesti, erilaisia ​​bleiserit ja puvun takit pitäisi olla käytettävissä mies 's vaatekaappi. Nämä ovat vain olennaisia ​​olevan naisen' s eri sävyt luomivärejä tai värit huuli tarttuu valita.YHTEENVETO:

1.

Blazers ovat spontaaneja vaikka puvut ovat koppava.
2.

Blazers ovat kuluneet rento otteeseen kun puvut ovat kuluneet vain muodollisista asetuksista.
3.