Ero Chaniya Choli ja CholiChaniya Choli vs Choli

Chaniya Choli ja Choli ovat perinteisiä intialaisia ​​vaatteita. Chaniya Choli on kulunut yleensä aikana häitä ja juhlia, ja Choli on kulunut lähes päivittäin naiset, jotka haluavat käyttää sarees jokapäiväistä. Suurin ero Chaniya Choli ja Choli että Chaniya Choli on täydellinen kokonaisuus; se koostuu ylemmän kulumista, ylhäältä jota kutsutaan Choli, täyspitkä helma, joka on nimeltään Chaniya tai lehnga ja Dupatta mennä heidän kanssaan. Kuitenkin Choli itsessään on vain ylempi kulumista tai alkuun, jotka voidaan sekoittaa ja sovittaa kanssa saree tai muiden Chaniya kuin se, jonka se on tullut niin kokonaisuus.

Choli
Cholis ovat kuluneet sarees sekä Chaniyas. Perinteisesti he olivat rajalliset tyylejä, ja vain tarkastelemalla tyyliin Choli voisi tunnistaa alueella, jossa se oli tehty. Esimerkiksi Gujaratin osavaltiossa, peili työ, backless, ja pallea osoittaa cholis ovat yleisiä taas, Rajasthanissa, gota työ (perinteinen brokadi nauhat) ja koko vyötärö-pituus cholis ovat kuluneet. Vuonna Nykyaikana cholis on kokenut vallankumouksen. Heidän leikkaus ja tyylejä tehdään, jotta se täyttäisi nykyaikaisen naisen, joka on riittävän varma osoittaa pois hänen käyrät ja tulee monissa tyylejä, kuten; off-olkapää, bustier, spagetti hihna, halterneck, putki, jne Intian muoti menee maailmanlaajuinen, nämä uudet leikkaukset ja tyylejä valittaa enemmän Länsi herkkyyttä liikaa.

Cholis ovat saatavilla lähes kaikenlaisia ​​kankaita; puuvilla, silkki, brokadi, sifonki, Georgette, pitsi, jne. Ne ovat joko myydään erikseen tai vastaava vaate sarees ja Chaniyas. Täytyy valita cholis kohti yksi 's ruumiinrakenne ja etsiä muotoon mairitteleva tyylejä, leikkaus, tikka, luidenpoistotilassa, kaikki tekee eron, ja täytyy valita, mitä sopii hyvin ja näyttää hyvältä.Chaniya Choli
Chaniya Choli on täydellinen asu. Se on Choli ja Chaniya tai täyspitkä hame yhdessä Dupatta. Ne ovat ilmaisia ​​ja ostetaan yhdessä koordinoidun asu. Cholis asusteen voi olla eri tyylejä ja eri kankaita kuten edellä, ja Chaniyas ovat eri malleja liikaa. Perinteisesti Chaniya cholis edustavat eri Intian alueiden, ja yksi tarkastella niitä voi kertoa mistä ne tulevat. Nykyään Chaniyas on kokenut muodonmuutoksen liikaa. Ne ovat saatavana muodossa imarteleva leikkaukset ja tyylejä, kuten merenneito, A-linja, ja täysi leimahtaa. Ne ovat saatavilla kaikenlaisia ​​kankaat, kuten puuvilla, silkki, raakasilkin, brokadi, Georgette, sifonki, jne Chaniya cholis ovat mukavat käyttää ja erittäin suosittu.

Yhteenveto