Ero Full ja Half-vuorattu puvutFull vs Half-vuorattu puvut

Monet kysyvät merkityksestä valinnanvaraa täyden vuorattu puku ja puoli-vuorattu puku. Vuoraukset saatettiin ovat viirakerrokset jotka ovat tottuneet tekemään puku. Nämä kankaat sisältävät usein kiiltävä ja pehmeitä aivan erityisesti sisäpinnan takki. Nämä vuoraukset auttavat antavat lämpöä käyttäjälle ja myös piilottaa joitakin rakenteellisia piirteitä koko vaatteen. On kuitenkin olemassa 'on oikeastaan ​​enemmän koko ja puoli vuorattu sopii kuin vain niiden ulkonäköä tai materiaali. Se on todennäköisesti enemmän helppoutta ja käyttömukavuutta, että ihmiset etsivät näissä vaatteet, jotka voivat riippua myös asetus.

Erottamaan nämä kaksi, voit parhaiten suorittaa tämän kääntämällä puku nurinpäin. Tällä tavalla voit selvästi nähdä sisäisen limakalvon takkisi. Full-vuorattu puvut kutsutaan niin, koska heillä on ylimääräinen kerros pehmeää kangasta ommeltu sisäpuolelle turkin joka kulkee alhaalta pääntien alas helmapäärme. Koska monimutkainen ompelu pehmeää kangasta, karkea yksityiskohdat ja ompeleita paremmin piilossa, jolloin saadaan puhtaampaa loppuun. Kun kulunut, koko vuorattu sopii antaa täyteläisyyttä vaatteeseen. Koska sen koko, lisä-, kudoskerroksen, täysi-vuorattu takki sopii käytettäväksi kylminä vuodenaikoina kuten talvella, koska sen paksuuntunut kangas tekee ansa lämpöä lisättyä lämpöä.

Half-vuorattu puvut, vaikka ne on yleensä samantyyppisiä sisäsivun pehmeää kankaan, kuten kyseessä täysi-vuorattu sopii, ensisijainen ero on, että se vain osittain peittää sisemmän alueen takki. Useimmissa tapauksissa pehmeä kankaat ulottuu hihat ja yläosan puvun (rinta tai selkä), noin kuusi tuumaa alle kainalon tasolle. Tämän vuoksi osittainen vuori, puoli-vuorattu puvut soveltuvat yllään lämpiminä vuodenaikoina kuin kesällä. Sen kevyt ominaisuus ja enemmän tilaa sisäinen jäähdytys, koska sen ohut kerrospukeutuminen tehdä siitä mukava käyttää tällaisissa ympäristön lämpötiloissa. Tämä tekee myös puoli vuorattu sopii enemmän rento takki vastakohtana koko reunustama, koska se näyttää enemmän intohimoinen kuin jälkimmäinen.Yhteenveto:

1. Koko reunustamalla sopii olla ylimääräinen pehmeällä kankaalla kangas, joka kulkee koko pituudeltaan sisäsivun vaippa ja pääntie helmapäärme.
2. Full-vuorattu puvut ovat ihanteellisia aikana kylminä vuodenaikoina tarjota enemmän lämpöä käyttäjälle.
3. Täyden vuorattu puvut ovat siistimpi katsomaan koska niiden vuori kattaa silmukkaa ja muoviosat.
4. Half-vuorattu puvut ovat ihanteellisia lämpiminä vuodenaikoina, koska ilma pääsee kiertämään paljon tehokkaammin näissä thin-kerroksinen takki.