Ero EGL ja GIAEGL vs. GIA

Timantit sanotaan olevan tyttöjä 'paras ystävä. No, ne voivat todellakin olla, kun otetaan huomioon arvo antaa tällainen lahja tyttö. Kyllä, timantit ovat erittäin kalliita. Silti ostajana timantteja, sinulla voi olla joitakin kysymyksiä suhteen laadun timantit. Miten tietää, jos se on hyvä tyyppi, tai melko porrastettu helmi? Tämä on alue, jossa monet luokittelu yritykset ja yritykset ovat erikoistuneet. esimerkiksi EGL ja GIA; nämä yksiköt antaa timantit aivan uuden merkityksen.

Sekä EGL ja GIA pidetään kaksi suurimmat nimet timantti luokittelu teollisuudelle. Vaikka nämä kaksi laboratoriota grade timantit samankaltaisia ​​näkökohtia väri, selkeys ja leikata, niiden tekniikat lajittelu ovat edelleen keskenään erilaisia. Joten kumpi meidän pitäisi luottaa? Lisätietoja näistä kahdesta laboratorioissa edelleen lukea.

Mitä historia, GIA tai Gemological Institute of America, oli ensimmäinen, joka on perustettu. Yhtenä johtavista nimet timantti tuotemerkin, GIA koostuu yli tuhat työntekijää, jotka vaihtelevat tutkijat ja luennoitsijat autenttiseen timantti luokkalaisille. Osana palveluja, he tekevät laser merkintöjen kivet, grade timantit, ja jopa suorittaa luentoja potentiaalisille kuluttajille näiden arvokkaiden helmiä. Niitä noudatetaan siitä käsitteellistää neljä Cs timantti luokittelu, joka sisältää väri ja selkeys joukossa. Kääntäen, EGL sanoista European Gemological Laboratory. Se perustettiin vuonna paljon myöhemmin vuonna noin 1974. Kuten GIA, niillä on myös eri asiantuntijoita ympäri maailmaa. Ne ovat merkittävin varten suosiosta SI3 timantti luokitus.

Mitä suorittamiseksi johdonmukaisuutta palveluja maailmanlaajuisesti, monet kuluttajat ja timantti asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että GIA on enemmän ei-puolueellinen yritys toisin kuin toinen. Tämä johtuu siitä, vähintään neljä satunnaisesti asiantuntija gemologists laatu kunkin timantin kello missä GIA toimisto sijaitsee. Tuloksena on, että he grade heidän timantteja paljon tiukempi mielessä. Joten, mitä on ajateltu olevan luokan G väri EGL, voi olla vain luokan I (alempi laatu) ja GIA. Tämä skenaario kuitenkin antaa joitakin etuja EGL yritykselle. Esimerkiksi niiden timantit suhteellisesti alemman hintaluokan, vaikka hän kivet ovat yhtä arvostellaan niiden tyyris timantti kollegansa GIA.

1. GIA on amerikkalainen laboratorio, kun taas EGL on eurooppalainen borne toimielin.2. GIA on paljon vanhempi yritys verrattuna EGL

3. GIA suosituksi neljä Cs timantti luokittelu, kun taas EGL sensationalized SI3 menetelmän luokitus timantteja.

4. EGL luokittelua sanotaan olevan lievempi ja antelias verrattuna tiukempia ja tarkempia GIA.