Ero Kilt ja hameKiltti vs Hame

Kilttipukuisen hame on ominaislaadun ja ominaisuudet omia.

Hame on yleisnimitys vaate tai vaatteet määräajaksi tai porrastettuja vyötäröllä ja peittää alaosa ja ruumiinosat. Ruumiinosat usein peitetty helma ovat jalat ja reidet.

Vaippa on bändi vyötäröllä kun ylimääräinen kangas käsittää varsinaisen hame. Hame voi olla erilaisia ​​pituuksia pysähdy helmapäärme mukaan, mikä on muodikasta tai perinteinen. Bändi vyötäröllä on tiiviisti asennettu, ja mukana kangas voi olla täydellisempää tai levenevät pois bändi. Helmapäärme, joka on alaosassa hameen, voi olla eripituisia riippuen ympäristöstä, tilaisuudessa muoti, ja henkilökohtaisen maun.

Hameet ovat yleensä kartiomainen tai muodoltaan putkimaisia. Nämä ominaisuudet tekevät siitä yhden monipuolisimmista ja mukavat vaatteet käyttää. Monipuolisuus hameen on sen pituuden vaihtelu, kangas, väri, materiaali, leikkaus, ja tyyli. On monia tapoja tehdä ja hametta riippuen yksilön 'tyyliä. Hameet voi olla tavallinen, koristeltu, tai yksityiskohtaisia ​​riippuen sen merkki. Helma' s joustavuutta voidaan haasteellinen mielikuvitus, ja on monia alueita kokeilu kankaat, tyyli, ja koristeita.

Hameet liittyvät usein naisten 's vaatteita. Kuitenkin tämä ajatus on lähinnä yleistä nykyaikainen ja länsimaisessa yhteiskunnassa. Joissakin kulttuureissa on hameet miesten tai hameet molempia sukupuolia. Koska hameet ovat katkottua yksilön' s vaatekaappi, on vaatteet tai lisävarusteita, jotka menevät yhdessä sen kanssa. Naisilla on alushameita, alushameet, krinoliini, ja muita muodikkaita vaatteita, jotka keksittiin ja käytettiin kautta aikojen.

Vertailun kilttipukuisen on suunniteltu mekko. Se liittyy Gaelic ja Scottish kulttuuri. Se on yksi harvoista hameet kuluneet miesten. Kiltti luonnehditaan kietaisuhame valmistettu palttina ja tartan villaa. Tartan (tai ruudullinen) kuvio, Skotlannin kulttuuri, sisältävät erityisesti värejä tietyn klaanin tai alueen. Tässä muodossa se toimii myös tunnistaa välineenä jäsenille klaaneja.Kiltti on vekkihame tasainen reunat. Laskokset voi olla laatikko laskoksia tai veitsellä laskoksia. Usein on polvipituinen. Lisäksi kiltti on turvattu lukko tai kiltti tappi. Käytetään muodollinen, sotilas, ja arkikäyttöön, kiltti se myös kulttuurinen mekko. On myös kulunut merkiksi perinne, kansallisuus, perintö, ja ylpeys.

Kiltti on muita lisävarusteita, jotka sisältävät kilt Hihnan kukkaro, ja kiltti letku.

Yhteenveto:

1. Sekä kilttipukuisen hame ovat mukavat vaatteet on suunniteltu kattavan alaosat ja osat kehon. Molemmat vaatteet on samat osat; vyötärönauha, pidennetyn pituuden kankaalla, ja helmapäärme.

2. 'Hame' on yläkäsite vaatteen joka kattaa alempi alueisiin 'kiltti' on erityinen termi. Sekä kilts ja hameet voidaan kuluneet miesten ja naisten nuoria ja vanhoja. On odotettavissa, että useimmat kilts ovat kuluneet miesten pikemmin kuin naisten.