Ero Dance Sukkahousut ja muodollisesti SukkahousutDance Sukkahousut vs muodollisesti Sukkahousut

Tanssi sukkahousut ja muodollinen sukkahousut ovat yksiosainen vaatteita alavartalon. Molemmat vaatteet luonnehditaan vartalonmyötäinen ja tarkoitettu legwear. Molemmat vaatteet alkavat vyötärönauha laajennetulla kangas kattaa haara, reidet, jalat ja jalat.

Molemmat sukkahousut käytetään tuen ja muihin esteettisistä syistä. Näihin tarkoituksiin sisältyvät määritellään ja muotoiluun jalka, antaen lämpöä, ja ovat hyvä valinta vaatteita tilanteita, joissa paljaat jalat eivät ole hyväksyttäviä. Tanssi sukkahousut tunnetaan myös 'sukkahousut', kun taas muodollinen sukkahousut tunnetaan joko 'sukkahousut' tai 'nailonit.'

Useimmat sukkahousut tai tanssia sukkahousut ovat kuluneet lavalla kuten tanssijoita ja teatterin näyttelijät. Ne ovat myös edullinen hameensa akrobaatteja ja tietyt urheilijat, kuten equestrians, pyöräilijät, juoksijat, ja painijat. Joillekin esiintyjät, kuten teatteri toimijoiden ja tanssijat, tanssi sukkahousut on olennainen perus vaate teollisuudelle. Koska sukkahousut ovat erittäin mukavat, vaate tuli suosittu yleisön C miehet, naiset, lapset, ja muut tavalliset ihmiset.

Sukkahousut voivat olla tavallisia tai kiiltävä ja kimalteleva käytettynä suorituskykyä. Materiaalit sukkahousut tehdään yleensä Lycra ja kestävä elastaania. Tämä selittää, miksi sukkahousut ovat kestäviä, joustava ja erittäin mukava käyttää. Sukkahousut ovat usein värjätty musta tai neutraaleja värejä mutta ovat myös saatavilla monissa eri väreissä. Sukkahousut ovat myös yleensä paksuja, yleensä kooltaan 40 denierin ja korkeampi. Korkea derriere määrä selittää läpinäkyvyyttä ja paksuutta sukkahousut.

Toisaalta, muodollinen sukkahousut tai 'nailonit' ovat samoja vaate, jossa on sama ja yksinomaan kuluneet naisia ​​ammatillisessa ja muodollinen ympäristö. Muodollinen sukkahousut luonnehditaan kevyt ja silkkaa, yleensä neutraali väri musta, valkoinen, ruskea tai nude. Koska useimmat sukkahousut sijaitsevat nämä värit, ne voivat täydentää lähes kaikki varusteet.

Muodollinen sukkahousut on hyvin herkkä luonne ja saa usein kaikenlaisia ​​vahinkoja kuten repeämiä, keloja, repii, ja kulkee. Toisin sukkahousut, muodollinen sukkahousut denier count vaihtelee 40 denierin ja alapuolella.

Yhteenveto:1. Sekä tanssi sukkahousut ja muodollinen sukkahousut pidetään yhtenä mukavin valintoja legwear ja vaatteita. Molemmat sukkahousut ovat yhdistelmä alusvaate, nilkkain tai peittäminen, ja sukat. Tämä yksiosainen vaatekappale käytetään usein peittämään jalat lämpöä tai muoti.

2. sukkahousut on vaihtoehtoinen nimi tanssi sukkahousut taas 'nailonit' ovat puhekielen termi virallista sukkahousut.

3. Suurin ero tanssin sukkahousut ja muodollinen sukkahousut on niiden tarkoitus. Tanssi sukkahousut tai sukkahousut käytetään usein vaiheessa esityksiä ja käyttävät myös muita ammattilaisia, kuten urheilijoita. Se on myös muoti erä tavallisille ihmisille ja kuka tahansa voi käyttää niitä. Toisaalta, muodollinen sukkahousut voi toimia yksiosainen alusvaate naisille. Molemmat tyypit tarjoavat kehon tukea ja countouring sekä lämpöä.

4. Myös ero denieriä count. 'Denier count' viittaa materiaalin paksuus. Mitä pienempi denier count, ohuempi materiaali. Sukkahousut tai tanssi sukkahousut ovat 40 denierin count ja korkeampi, kun taas muodollinen sukkahousut denierin määrä on 40 denierin ja alapuolella.

5. tanssi sukkahousut ovat saatavilla monissa väreissä. Toisaalta, muodollinen sukkahousut tulee neutraaleja sävyjä musta, valkoinen, ruskea tai nude.

6. Dance sukkahousut on hyvin kestävä, joustava, ja vaihtelee. Tämä johtuu siitä, että spandex, joka on tärkein materiaali. Vertailun vuoksi muodollinen sukkahousut on valmistettu nailonista. Tämä tekee tämäntyyppisen sukkahousut hyvin herkkä, hatara, ja altis vahinkoa kuten kulkee, keloja, kyyneleet, ja repii.