Ero Von Zipper Polarisoidut ja Poly Polarisoidussa aurinkolasitVon Zipper Polarized vs Poly Polarisoidussa aurinkolasit

Von Zipper valmistaa erilaisia ​​aurinkolasit sopivat sen monia asiakkaita. Polarisoitunut ja poly polarisoitunut ovat vain kahdenlaisia ​​aurinkolasit. Termit ovat todella olennaisia ​​linssien sijaan kehys aurinkolasit. Suurin ero polarisoitunut ja poly polarisoitunut aurinkolasit on käytetty materiaali linssit. Polarisoidut linssit, jotka on valmistettu lasista, kun taas poly Polarisoidut käyttää polykarbonaatti materiaalia, joka on eräänlainen muovista.

Suurin etu saada polarized aurinkolasit on sen luontaista vastustuskykyä naarmuuntumista. Koska lasi on melko kova, se doesnt 't Naarmuuntuuko yhtä helposti kuin pehmeä polykarbonaatti. Jos et ole niin varovainen poly polarized aurinkolasit, se vähitellen kertyä naarmuja ajan. Mutta pehmeyden polykarbonaattimateriaalia poly polarized aurinkolasit merkkeihin se todennäköisesti taipumaan ja riko kun jotain raskasta putoaa vahingossa sen päälle. Glass doesnt 't todella flex ja voisi helposti murtaa osuessa tarpeeksi kovaa.

Toinen ero polarisoitunut ja poly polarisoitunut aurinkolasit on paino. Lasi on luontaisesti raskaampaa materiaalia kuin polykarbonaatti ja käyttämällä lasia edellyttää linssien olevan hieman paksumpi. Joten jos haluat tuskin-siellä-tuntumaa, jonka valo aurinkolasit, sinun pitäisi saada pari poly polarized aurinkolasit.

Lopuksi on, että erittäin tärkeä asia hinta. Voisi ajatella, että polarisoitunut ja poly Polarisoidut ovat melko par toistensa kanssa, mutta kun tarkastellaan hinta Polarisoidut maksaa hieman enemmän kuin poly polarized aurinkolasit. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että lisääntynyt vaikeus ja valmistuskustannukset luomisessa lasilinsseille verrattuna polykarbonaatista.Olipa mennä polarisoitunut tai poly polaroitu Von Zipper aurinkolasit, olet silti saada erinomainen pari vartioimaan silmät haitallisilta UV-säteiltä. Valitessaan välillä, se on edelleen paras todella käyttää sitä tietää, miten se todella tuntuu ja nähdä, kumpi olet mieluummin.

Yhteenveto:

1. polarisoitunut aurinkolasit ovat lasi linssit taas poly Polarisoidut käytä polykarbonaatti materiaalia.
2. polarized aurinkolasit ovat vastustuskykyisempiä naarmuja kuin poly polarized aurinkolasit.
3. Poly Polarisoidut ovat vähemmän alttiita rikkomatta kuin polarisoitunut lasit.
4. polarized aurinkolasit ovat hieman painavampi kuin poly polarized aurinkolasit.