Ero Neckties ja rusetitNeckties vs. Solmuke

Solmiot ja rusetit ovat erilaisia, joka on pääasiassa eriytetty pituudet. Sekä kravatti ja rusetti ovat kuluneet ympäri kaulan ja tulee monissa malleja. Molemmat tot käytetään pääosin aikana muodollinen kokoontumisia tai kun menee toimistoon.

Ensinnäkin Katsokaamme kravatti. Nämä siteet ovat yleensä pitkiä ja kapeita. Mutta kravatti ei ole kovin pitkä päästä vyötäröllä. Se on kulunut pyöreä kaula solmuun. Kravatti on saatavissa eripituisia, kankaita, ja malleja. Solmiot ovat yleensä kuluneet yhdessä puku lisätä loistoa. Kravatti on sidottu kaulaan eri tyylejä, kuten neljä kädessä, puoli-Windsor, Windsor solmu, ja Pratt.

Nyt voimme keskustella rusetti. Solmuke voidaan kutsua variantti kravatti. Rusetti on vain rusetti kaulassa ja nähdään normaalisti muotoinen sateenkaaren. Tämä tie on yleensä sidottu kauluksen ympäri. Se on sidottu keskus solmu, joka muodostaa kaksi symmetristä silmukkaa sivuilla. Keulan siteet ovat saatavilla useita erilaisia, kuten clip-on jouset ja ennalta sidottu kumartaa.Verrattaessa kahta, ihmiset haluavat kravatti sijasta rusetti. Useimmat ihmiset ajattelevat, että rusetti tekee niistä näyttämään hauska luonne koomikot nähdään yleisesti yllään näiden siteiden. Lisäksi ihmiset ajattelevat, että nämä rusetit eivät näytä maskuliininen.

Sekä rusetti ja kravatti on samanlainen alkuperä. Käsite tie tiedetään
alkunsa keskuudessa Kroatian palkkasotureita aikaan Euroopan sodista (17th century). Huivi käytti kroaatit pitää yhdessä avaamista paidan vain kaulassa. Yläluokan ranskalaisista hyväksyi ja nimennyt sitä silkkiliina. Kuitenkin on epävarmaa, oliko tämä cravat, joka oli kehittynyt solmio tai rusetti.

Yhteenveto:
1. kravatti on yleensä pitkä ja kapea. Mutta kravatti ei ole kovin pitkä päästä vyötäröllä. se on
kuluneet pyöreä kaula solmuun.
2. rusetti on vain rusetti kaulassa ja nähdään normaalisti muotoinen sateenkaaren.
Tämä tie on yleensä sidottu kauluksen ympäri. Se on sidottu keskus solmu, joka muodostaa kaksi
symmetrinen silmukoita sivuilla.