Ero Emo ja JockEmo vs Jock

Emo ja Jock ovat termejä käytetään viittaamaan aikuisille. Vaikka kaksi termiä '' Emo ja Jock '' edustavat uuden aikakauden perinteet ja muodin lapsille ja aikuisille, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin, kuten fyysinen ja henkinen ominaisuuksia, sekä muita asioita.

Täällä katsokaamme miten Jocks eroavat Emos. Kuten aiemmin totesin, Jocks ja Emos eroavat kaikilla. Joten mitä tekee henkilön luokitella Jock? Jocks ovat pohjimmiltaan liittyvät urheilijoille. Henkilöt, joilla on urheilullinen physic ja luonne ovat yleensä kutsutaan Jocks.

Jocks pidetään ihmisiä, jotka ovat huolissaan elin; tämäntyyppisiä lapsille tai aikuisille aina säilyttää täydellinen laitos. No, Jocks ovat hyvän näköinen, ja he ovat hyviä flirttailu. Jocks ovat myös hyvin valikoiva valinnassa ihmisiä, ja vuodelta. Useimmat Jocks haluavat käyttää urheilua pelipaidat.

No, toinen asia, että on sanottu olevan ominaista näistä ihmisistä on, että ne eivät ole kovin älykkäitä; se on fysikaalisiin ominaisuuksiin, joka tekee niistä erilaisia, ja että on mitä he välittävät eniten. No, Jocks pidetään homofobinen, kilpailukykyinen ja kiusaamista.

Nyt puhutaan Emo lapsille ja aikuisille, ne eivät ole niin urheilullinen, mutta liittyvät usein ristiriitaisia ​​tunteita. Emos pääasiassa tunnistetaan niiden vaatteet ja tyyli meikki. Emo aikuiset ja lapset pidetään hieman hardcore, ja he yrittävät esiintyä erilaisia ​​kuin ne todellisuudessa ovat. Emo aikuiset kärsivät emotionaalisia konflikteja.

Toisin kuin Jocks, Emo aikuiset ja lapset tunnistetaan niiden musta pukeutuminen. Sanotaan, että Emos käyttää mustaa keuliminen hardcore luonnetta. Lisäksi Emo lapset ja aikuiset käyttävät vaaleanpunainen luomiväri, ja rakkaus useita lävistyksiä, koruja ja helmiä.Yhteenveto:

1. Jocks ovat pohjimmiltaan liittyvät urheilijoille. Henkilöt, joilla on urheilullinen physic ja luonne ovat yleensä kutsutaan Jocks. Toisaalta, Emo lapset ja aikuiset liittyvät usein ristiriitaisia ​​tunteita.

2. Useimmat Jocks haluavat käyttää urheilua pelipaidat.

3. Toisin kuin Jocks, Emo aikuiset ja lapset tunnistetaan niiden musta pukeutuminen.

4. Emo aikuisille ja lapsille pidetään hieman hardcore, ja he yrittävät esiintyä erilaisia ​​kuin ne todellisuudessa ovat. No, Jocks pidetään homofobinen, kilpailukykyinen ja kiusaamista.