Ero Liittimet ja MittaritTulpat vs Mittarit

Tulpat ja mittarit ovat kaksi käsitettä käytetään maailmassa korvan venyttämällä ja lävistyksiä. Nämä kaksi sanaa käytetään koko ajan hyvin vaihdettavissa siten, että joskus ihmiset vaikea sanoa mikä on mikäkin. On suuri ero näiden kahden välillä, joka on joskus kadonnut yhteydessä takia liikaa tavalliseen käyttöön. Tietäen keskeiset erot näiden kahden välillä on suuri askel poispäin tietämättömyys varsinkin jos haluat olla oma reikiä korviin tai venyttää.

Lapset, jotka menevät lävistys kaupoissa tai koruja kauppoja sanovat usein, että he etsivät mittareita. Sanomalla tämä sekoittaa työntekijöille, koska mittari on oikeastaan ​​koko ihmisen 'korvien. Varsinainen koruja he etsivät kutsutaan tulpat. Ei monet ihmiset tuntevat tämän hyvin suuri ero kaksi sanaa, ja käyttö sanan 'mittarit', kun he haluavat ostaa pistokkeiden voi olla hämmentävää. ihmiset, jotka eivät tätä voi irtoavat moronic niille ihmisille, jotka myyvät koruja.

Selittämään sitä entisestään, mittareita käytetään kuvaamaan tilavuuden koruja paksu. Tämä on tärkeää korva venytys, joka tunnetaan paremmin nimellä vain venytys, joka on mitä kutsumme prosessin tai termiä käytetään tekemään suuremman mittari reikään lävistyksiä. Tulpat, koruja, tulevat eri värejä, malleja, muotoja, ja mittareita. Mitä suurempi raideleveys, sitä kalliimpi se on. Ihmiset, jotka venyttävät korvat ostaa kaventuu lisätä mittarit niiden korvat yhtä kokoa kerrallaan. Ihannetapauksessa olisi yhden kuukauden väli jokaisen mittarin. Päästyään numero kaksi mittari, sinun täytyy nyt odottaa kaksi kolmeksi kuukaudeksi seuraavaa kokoa. Pienempi luku tarkoittaa suurempaa mittari. Vasta korvakoru on mittari 18. Seuraavaksi koko tähän on 16, ja sitten 14, ja niin edelleen. Aina neuvoteltava ensin piercer jos et ole koskaan kokeillut venyttely korvia ennen. He voivat opettaa sinulle oikea tapa ja tekniikoita ja voi jopa venyttää korvia sinulle.

Plug kutsutaan joskus korvatulppia tai earspools. Kun maailma Kehonmuokkaus, pistokkeet katso lyhyt, lieriömäinen koruja jotka ovat kuluneet suurempia-mittari lävistykset. Kokonsa, tulpat voidaan laatia eri aineiden tai materiaalien, kuten; lasi, puu, metalli, käyrätorvi, posliini, akryyli, kivi, tai silikonia. Historiallisesti tulpat on käytetty korvakorut. Tämä ei rajoita niitä, vaikka sen ei saa käyttää muunlaisia ​​lävistykset muilla ihmisen elimistöön.

Sana 'ulottuma', kun viitataan korut itsessään on todella keksitty termi tai slangia 'venytetty earlobes.' Ihmiset, jotka areena 't niin perehtynyt oikea termit kehonmuokkaus viittaavat mittareita kuin koruja. Mittari on koko lävistykset ennen ne muuttuvat tuumaa.

Ennen kuin teet mitään kehon, on tärkeää, että tiedät, mitä 'menossa tehdä. Perehdy riskeistä näiden menettelyjen koska suurin osa näistä menettelyistä ovat pysyvä asia, kuten tatuoinnit ja korva venytys.Yhteenveto:

1. Liittimet ja mittarit ovat kaksi käsitettä käytetään maailmassa korvan venyttämällä ja lävistyksiä.

2. Mittarit käytetään kuvaamaan tilavuuden koruja paksu. Tämä on tärkeää korva venytys, joka tunnetaan paremmin nimellä vain venytys, joka on mitä kutsumme prosessin tai termiä käytetään tekemään suuremman mittari reikään lävistyksiä.

3. Varsinainen koruja kutsutaan tulpat.

4. Koska niiden koon, tulpat voidaan laatia eri aineiden tai materiaalien, kuten; lasi, puu, metalli, käyrätorvi, posliini, akryyli, kivi, tai silikonia.