Ero pikkuhousut ja retroshortsit



Pikkuhousut vs retroshortsit

Alushousut ja bokserit on kaksi yleistä alusvaatteet tyyppiä miehille. Näitä alusvaatteissa voidaan tehdä mitä tahansa mukava materiaali ja ovat suosittuja nuorten miesten. Kuitenkin suurin osa miehistä käyttävät näitä alusvaatteissa kuin tavanomainen pala alusasu voidaan käyttää päivittäin ja kaikenlaisten tilaisuudessa.

Alushousut sanotaan antaa luonnollisen mukavuutta ja tukea käyttäjälle. Yhdellä silmäyksellä, alushousut näyttävät muoto kirjaimella 'T' tai nopeusmittari-tyyppinen, aivan erityisesti etupuolella. Takana, sillä on laajennettuun sijoittaa pakarat. Alushousut ovat edullisia kulkemaan niille, jotka ovat paremmin kohtalaisen ryhtymästä toimiin, jotka tekevät siitä ihanteellisen alusvaate tavallisille päivää. Jos käytät alushousut, voit siirtyä helpommin kuin reidet ovat vapaita vaatteita. Sinänsä alushousut antaa enemmän jalka liikkuvuutta käyttäjän verrattuna muuntyyppisiin alusvaatteissa.

Boxer pikkuhousut, toisaalta, on valmistettu eri tavalla kuin alushousut. Tyypillinen bokserit näyttää lyhentää ja seksikkäämpi shortsit. Toisin kuin T-muoto alushousut, bokserit näyttävät M-muotoinen. Tämä muotoilu tekee siitä ihanteellisen korkean tason jalkatuki kuten pyöräily toimintaa. Tämä tekee myös bokserit vetäytyy tehokkaammin, kun venytetty.



Lisäksi bokserit näyttäisi olevan pussimainen muoto edessä mahtuu miesten sukupuolielimissä. Tässä yhteydessä monet uskovat, että bokserit ovat parempia kuin tavalliset alushousut suhteen lääketieteellisen hyödyn, koska ne mahdollistavat kivespussin roikkua vapaammin vastakohtana alushousut että pakkaa elin lähellä kehoa. Teoriassa se on sanottu, että ihanteellinen lämpötila siittiöiden tuotantoa on hieman alle (viileämpi) kuin kehossa. Joten puristamalla kivespussin kehon tekee lämpimämpi ja ei-edistä siittiöiden tuotantoa. Kuitenkin monet tutkijat väittävät, että 's vieläkään mitään merkittäviä havaintoja, jotka liittyvät tämän väitteen aina tähän päivään.

Yhteenveto:

1. pikkuhousut näyttää T-muotoinen, bokserit katsoa M-muotoinen.
2. alushousut paremmin jalka liikkuvuutta, mutta vähemmän jalkatuki.
3. Boxer pikkuhousut mahdollistaa paremmat kutistumista, kun on venytetty. Tämä tekee siitä ihanteellisen enemmän rasittava toimintaa.
4. Boxer pikkuhousut tukea entistä paremmin jalat joten se sopii pyöräilyyn kaltaisia ​​toimintoja.