Ero Gems ja CrystalsGems vs Crystals

Jalokivet ja kiteet käytetään korujen ja muita aineita. Sekä helmiä ja kiteet yleisesti parempana niiden kauneuden. Helmi voidaan kutsua kiteen taas kide ei voida kutsua helmi.

Jalokivet, jotka ovat kalliita kuin kiteet ovat harvinaisia ​​mineraaleja löytyy maan päällä. Helmet voidaan sanoa olevan arvokas ja arvokkaita kiviä, joita käytetään enemmän koruja. Kiteitä, jotka ovat puhtaita aineita, koostuvat molekyylien, jotka on järjestetty geometrinen kuvio.

Gems tulevat substraatit kuten timantteja tai rubiineja ja orgaanisten emästen, kuten meripihka. Kiteet ovat kiinteitä aineita, jotka ovat atomien, molekyylien ja ionien kiinteät säännöllisesti malleja, jotka ulottuvat kolmiulotteisesti. Kiteet kutsutaan myös materiaaleja, jotka ovat hyvin kuviollinen geometrisia muotoja.

Tunnetaan myös nimellä jalokivet, helmet erotellaan niin jalo ja puolijalokivet. Jalokiviä ovat hienosti leikattu ja kiillotettu sen käyttämiseksi korut. Timantit, rubiineja, safiireja, ja smaragdeja ovat joitakin jalokivet, ja muut jalokivet tulevat luokkaan puolijalokivet.

Jalokivet ovat pääasiassa luokitellaan kemiallisen koostumuksen ja niiden kiderakenne. Toisaalta, kiteet luokitellaan kuusikulmainen, kuutio, ortorombi-, tetragoninen, romboedriset, ja monokliininen.Nyt tarkastellaan värin helmiä ja kiteitä, entinen tulevat eri värejä, kuten sininen, vihreä ja punainen taas väri kiteitä riippuu siirto valon läpi.

Verrattaessa hintaa, jalokivet hinnoitellaan enemmän kuin kiteet. Jalokivet käytetään pääasiassa korut. Kiteet käytetään eri tarkoituksiin niiden ominaisuuksien perusteella.

Yhteenveto:

1. helmi voidaan kutsua Crystal taas kide ei voida kutsua helmi.
2. Gems voidaan sanoa olevan arvokas ja arvokkaita kiviä, joita käytetään enemmän koruja. Kiteitä, jotka ovat puhtaita aineita, sisältää molekyylejä, jotka on järjestetty geometrinen kuvio.
3. Gems tulevat substraatit kuten timantteja tai rubiineja ja orgaanisten emästen, kuten meripihka. Kiteet ovat soild materiaaleja, joilla on atomien, molekyylien ja ionien kiinteät säännöllisesti malleja ja laajentaa kolmiulotteisesti.
4. Gems pääasiassa luokitellaan niiden kemiallisen koostumuksen ja kiderakenteen. Toisaalta, kiteet luokitellaan kuusikulmainen, kuutio, ortorombi-, tetragoninen, romboedriset, ja monokliininen.