Ero VS1 ja VS2VS1 vs. VS2

Lisäksi mistä timantit 'väri, leikata, ja karaatin, selkeys on myös ongelma, joka' s mitattuna erittäin tarkasti. On joitakin käytettyjen termien selkeys laatu näistä kivistä. Kaksi halutuimmista clarities ovat VS1 ja VS2 laadut. Mutta miten nämä kaksi asteet eroavat toisistaan? Kumpi on parempi kannalta timantti selkeys? Jos haluat tietää enemmän tästä aiheesta, edelleen lukea.

Vaikka yhteinen henkilö ilman konkreettista tietoa helmiä voi helposti nähdä mitään näkyvää eroa timantteja hyvin lähellä selkeys laadut, hinnat edelleen joko tippa tai kasvavan merkittävästi, jokaisen timantin arvostellaan pienempi tai suurempi. Yksinkertaisimmassa selitys, timantit arvostellaan korkeimman luokan '' FL (virheetön luokka timantit) ja I1 (sisältyy luokka timantit). VS1 ja VS2 timantit ovat jossakin näiden kahden raja laadut.

Välittömästi pienempi kuin VVS2 tyylinen VS (erittäin vähän mukana timantti luokka) on jaettu VS1 ja VS2. On selvää, VS2 on pienempi selkeys arvosana verrattuna VS1. Molemmat laadut ovat sulkeumat (timantti epäpuhtaudet), joita on vaikea havaita pelkkään käyttöön yksi 'silmät. Under 10x suurentava teho, vaikka se on melko helppo havaita mainitun epäpuhtaudet näitä kiviä. On kuitenkin olemassa muutamia tilanteita, joissa VS2 voi olla lievästi näkyvissä sulkeumia, varsinkin jos on kyse suurempia kiviä. kuitenkin kun tavalliset yleisön tarkastellaan eroa VS1 ja VS2 käyttäen suurennuslasilla, vain jotkut ihmiset voivat nähdä epäpuhtaudet VS1 timantti, kun taas useimmat tai kaikki ihmiset voivat heti nähdä sulkeumia on VS2 timantti.Lopuksi VS1 timantit annetaan tätä suurempi merkki vastakohtana VS2 koska niiden sulkeumat voivat olla: Pienempi, vähemmän numero, tai ovat vaikea löytää (hieman piilossa nurkissa tai sivuilla kiven).

Kaikki kaikessa,

1. VS1 timantti luokalla on vähemmän epäpuhtauksia verrattuna VS2 luokkaan.
2. VS2 luokka voi olla joitakin näkyviä sulkeumia paljaalla silmällä, aivan erityisesti kun on kyse suurista timantteja, toisin kuin VS1 luokan jossa sulkeumat ovat todella vaikea havaita ilman linssin tai timantti luokkalainen.