Ero Mother of Pearl ja PearlMother of Pearl vs. Pearl

Molemmat äiti helmi ja helmiä lisätä kauneutta koruja. Nämä kaksi ovat suuria ihmeitä ja ovat olleet paljon vetovoima ikimuistoisista ajoista. Äiti helmi ja helmiä pidetään jalokivet, jotka lisäävät kauneutta. Naiset rakastavat lisätä helmiä niiden kaulakoruja, sormuksia, rannerenkaita, nenärenkaasta, ja korvakoruja.

Ensinnäkin Katsokaamme äiti helmi. Se tunnetaan myös helmiäinen, joka on kestävä ja on kimaltelevaa pinta. Äiti helmi on luotu nilviäisiä, tavallisesti helmi osteri tai abalone. Nilviäisiä luo äiti helmi suojana sen pehmeitä rakenteita ulkomaisten roskia ja loisia.

Aivan kuten äiti helmi, helmi tulee myös nilviäisiä. Helmi on valmistettu kalsiumkarbonaattia. Helmi normaalisti tulee pyöreäksi, vaan voisi myös muodostaa muita muotoja. Helmi muodostuu, kun vieras esine joutuu mollusk. Samankeskeinen kerros muodostetaan ympärillä roskan ja sulkee sen siten muodostaen helmi.

Vaikka äiti helmi ja helmi valmistetaan nacre, entinen yksi on muodostettu kuoren vuoria, ja jälkimmäinen muodostuu, kun vieras esine on suljettu kuori. Vaikka helmi tulee pyöreäksi, äiti helmi on muodoltaan vaipan, jossa se on muodostunut.Äiti helmi on hyvin kimaltelevaa, kaunis ja vahva. Äiti helmi käytetään koristella koruja, huonekaluja, ja arkkitehtuurin kappaletta. Toisaalta, helmet pidetään arvokas ja käytetään pääasiassa kaulakoruja, korvakoruja, ja renkaat.

Yhteenveto:

Äiti helmi on luotu nilviäisiä, tavallisesti helmi osteri tai abalone. Nilviäisiä luo äiti helmi suojana sen pehmeitä rakenteita ulkomaisten roskia ja loisia.
Helmi tulee myös nilviäisiä. Helmi on valmistettu kalsiumkarbonaattia.
Helmi muodostuu, kun vieras esine joutuu mollusk. Samankeskeinen kerros muodostetaan ympärillä roskan ja sulkee sen muodostaen siten helmi.
Vaikka äiti helmi ja helmi valmistetaan nacre, entinen yksi on muodostettu kuoren vuoria, ja jälkimmäinen muodostuu, kun vieras esine on suljettu kuori.
Äiti helmi käytetään koristella koruja, huonekaluja, ja arkkitehtuurin kappaletta. Toisaalta, helmet pidetään arvokas ja käytetään pääasiassa kaulakoruja, korvakoruja, ja renkaat.