Ero Dunks ja SBDunks vs SB

Dunk ja SB ovat peräisin Nike. Vaikka nämä kaksi kengät näyttävät monessa suhteessa samankaltaisia, tarkasti niitä todella paljastaa ero kahden etenkin suunnittelussa, innersole, ja ulkopohja.

Dunk oli ensimmäinen, joka on tuonut markkinoille. Nike esitteli Dunk vuonna 1985. Kun uudelleen vuonna 1985, Dunks tuli useita värejä ja eri kokoja. Brändi otettiin uudelleen käyttöön vuonna 1998 monia muutoksia. Nike muuttanut ulkoasua Dunks pelkästä perus koripallokenkä jotain erilaista joka liittyy kulttuurin, taiteen ja muodin. Se oli vuonna 1998, että Nike keksi SB brändin.

Yksi pystyvät erottamaan Nike SB ja Dunk vain katsomalla kenkä kieli. Tunnuksen 'Nike SB' on ommeltu kenkä kieli SB tuotemerkkejä. Mutta Dunk kengät, 'Nike' on juuri merkitty kielen.

Etsii nyt lähemmin kielen, voidaan nähdä, että SB tuotteet on paksu kielen verrattuna Nike Dunk. Vuonna kengännauhat myös on olemassa ero Nike SB ja Nike Dunk. Nike SB käyttää pääosin paksu nauhoja taas kengännauhat käytetty Nike Dunk on leveys tekstiilituotteiden nauhoja.Kun tarkastellaan pohjallinen, Nike Dunk on painettu 'Nike' ja swoosh logo. Pohjallinen Niken SB on jalanjälki markkaa. Vuonna hionta kantapää, voi huomata merkin 'Nike SB.' Toisin kuin Nike Dunk, Nike SB pohjallinen on kaksi Zoom ilmaa sopii. Se voidaan myös nähdä, että Nike SB on jopa kymmenen uria ulompaan alueella.

Yhteenveto:

1. Dunk oli ensimmäinen, joka on tuonut markkinoille. Nike esitteli Dunk vuonna 1985. Se oli vuonna 1998, että Nike keksi SB brändin.
2. logo 'Nike SB' on ommeltu kenkä kieli SB tuotemerkkejä. Mutta Dunk kengät, 'Nike' on juuri merkitty kielen.
3. Kun tarkastellaan pohjallinen, Nike Dunk on painettu 'Nike' ja swoosh logo. Pohjallinen Niken SB on jalanjälki markkaa. Vuonna hionta kantapää, voi huomata merkin 'Nike SB.'