Ero Varvastossut ja Sandals? Sandaalit? vs Sandaalit

Jalkineet on luotu tarkoituksena on suojata jalkojen ympäristöä vastaan. On kulunut ihmiset antiikin ajoista lähtien. Sitä käytetään myös muodin ja koriste ja tulee eri, tyylejä, malleja, materiaaleja, ja tyypit.

Se on nahkaa, muovia, kumia, puuta, juutti, metalli-, ja tekstiiliainetta. On olemassa monia erityyppisiä jalkineita. Yleisimpiä ovat: kengät, saappaat, sandaalit, ja varvastossut. Sekä Sandaalit ovat auki tyyppisiä jalkineita. Ne ovat molemmat tavallisesti käytetään ulkona, mutta voidaan käyttää myös sisätiloissa.

Varvastossut kutsutaan myös remmi sandaalit, hihnat, sandaalit tai tohvelit. Kiikun koostuu tasainen pohja, joka pidetään löyhästi jalka on Y-muotoinen hihna, joka kulkee isovarvas ja toinen kärki puolin jalka.

Se ei kiinnitä nilkkojen ja on yleensä valmistettu kumista, mutta se voi myös olla valmistettu hampusta, puuvillasta, ja kookos. Se on yleisin jalkineiden kehittyvissä maissa, kuten Intiassa, Pakistanissa, Filippiineillä, ja muut Kaakkois-Aasian maissa, koska sen edullisuus.

Sandaalit, toisaalta, koostuvat ainoa, joka pidetään tukevasti jalka hihnoilla tai hihnoja, jotka kulkevat jalkapöydän yli ja kiinnitetään nilkoissa. Sandaali voi olla tasainen pohjat tai se voi olla korot.Se on kulunut lämpimällä säällä ja on yleinen maissa, joissa lämpimässä ilmastossa. Se on vanhin tunnettu jalkineet ja tehtiin pajun lehdet, marunapensaiden kuorta, oksia, ja kuituja.

Ainoa ja sandaali voi olla tehty kumista, nahkaa, puuta, tatami, tai köysi. Useita sandaalit ovat saatavilla, eli:

??? Caligae, joka oli kulunut sadanpäämiestä.
??? Puukengät, joka on puinen pohjat.
??? Kalastaja sandaalit miehille ja pojille.
??? Geta, joka on japanilainen kohonnut remmi, joka on valmistettu puusta.
??? Grecian sandaali, jossa on lomitettu hihnoja.
??? Hyytelö sandaalit jotka on valmistettu PVC-muovia.
??? Jipsin, joka on korealainen olki sandaali.
??? Patten, joka on ylimitoitettu ja sopii kävely mudassa.
??? Paduka, joka on intialainen sandaali nyt kulunut vain munkit.
??? Roman sandaalit, jotka ovat soljet ja hihnat.
??? Suolaisen sandaalit, joka kehitettiin 1940-luvulla ja kuluneet lapset.
??? Pehmeä vaahto sandaalit kirurgiset letkut hihnoja.
??? T-bar sandaalit jotka on tehty lapsille että ominaisuus suljettu kantapää ja varvas kanssa hihna kiinnitetty Velcro.
??? Zori, joka on tasainen japanilainen sandaali valmistettu olki, kangas, nahka, tai kumia.

Yhteenveto:

1. Flip flopit ovat pohjat, jotka ovat löyhästi hallussa Y-muotoisen hihnan taas sandaalit ovat pohjat, jotka ovat lujasti hihnat tai hihnoja.
2. varvastossut ovat yleensä taulu-pohjainen samalla sandaalit ovat joko tasainen tai vanhanaikainen kannoilla.