Ero Thong ja G StringThong vs. G String

Vaatteet, vaikka periaatteessa käytetään suojaamaan miehiä ja naisia ​​ulkoisia tekijöitä, käytetään myös esteettisiin tarkoituksiin. Itse asiassa ensisijainen tavoite vaatteet on hämärtynyt. Kaikenlaiset vaatteet, mistä juhlapuvut rento talon pukea, on nyt tietty määrä muoti mielessä. Tässä yhteydessä alusvaatteita liian on kehittynyt juuri ollessa kangaspala kattaa sukuelimiin seksikäs vaatteen houkutella provosoiva silmissä ketään ympärillä.

G-jouset ja hihnat jakavat samanlaisen muoti mielessä. Vaikka molemmat luokitellaan kaksi erilaista alusvaatteet, niitä voidaan pitää pala alusvaatteita (seksikäs alusvaate). Kuitenkin jotkut ihmiset sekoittavat kaksi termiä, ja käyttää sanoja samassa merkityksessä, ja tämä ei pitäisi 't olla.

Kysymys siitä, missä käytäntö yllään stringit on saanut alkunsa ei ole niin selvä. Monet alkuasukkaat kaikkialla maailmassa ovat kuluneet tämän vaatteen yksinkertaisimmassa tyyliä tai muotoa. G-string, joskus kirjoitettu kuten Gee-merkkijono, on hyvin kapea pala kangasta, joko muovista tai nahasta, ja sen tarkoituksena on kattaa tai pitää yksi 's sukuelimiin. Tämä alusvaate kulkee välillä pakarat, ja nähdään kytkeä bändi järjestetään ympäri vyötärön tai lantion.

Tangat, toisaalta, on suurempi termi, jossa g-jouset pidetään vain yksi sen monista remmi luokkaa. Mitä ulkonäkö, remmi on yleensä nähty olevan laajempi bändi tai vaatteet linja. Tämä tarkoittaa sitä, että kangas, joka kulkee keskellä pakarat on laajempi kuin g-jouset. Yleensä se on yhden tai useamman tuumaa leveämpi. Kuten edellä, se on myös laajempi vaatteet bändi, joka kiertyy lantion. Vastaavasti g-string on melkein aina merkkijono ulkonäöltään. Se on paljon kapeampi kuin hihnat, ja voi myös esittää kolmiomaiset, tai se voi näkyä kirjain T, kun katselin takaapäin.

Hihnat, yleensä, on myös ajateltu olevan tukevampi kuin g-string. Usein ne on valmistettu kova puuvilla tai joustavat materiaalit, jotka ovat myös kerroksittain tehdä paksumpaa ja vahvempaa. Tässä yhteydessä hihnat käytetään sitten tukena alusvaate urheilu, kuten tapauksessa aerobic, kun taas g-jouset ovat kuluneet lisätä seksikkyys, aivan erityisesti aikana häämatkalaisille vastaavanlaisissa tilaisuuksissa.Yhteenvetona:

1. 'Thongs' käsittävät 'g-merkkijonot', sillä se on suurempi termi kuin jälkimmäinen.

2. Thongs ovat yleensä leveämpi ja paksumpi, puhumattakaan vahvempi, kuin tavallinen g-jouset.