Ero Sanita ja DanskoSanita vs Dansko

Useimmat ihmiset hämmentyvät kun ne on tehtävä valita Sanitan ja Dansko tukkii koska ne näyttävät lähes samanlaisia. On ollut paljon väärää tietoa näiden kahden jalkineita että tekee vaikeaksi tehdä valinta. Voidaan sanoa, että vuoteen 2007 asti, sekä Sanitan ja Dansko olivat yksi.

Tanskalainen yritys, Sanita, on ollut alalla Suutari 1907 alkaen Dansko on yritys perustuu Yhdysvalloissa, joka on myös Kenkäkaupassa.

Dansko oli tukkuliike Sanita tukkii hyvin pitkän ajan. Ne myydään Sanita puukengät nimen alla. Mutta heidän suhteensa joka kesti yli 18 vuoden päättyi vuonna 2007 ja ne erosivat. Tämän erottamisen Sanitan alkoi myydä niiden tuotemerkit suoraan Yhdysvalloissa

Sanita puukengät valmistetaan Euroopassa taas Dansko tukkii peräisin Kiinasta.Vaikka molemmat ovat tiet erosivat, se on todella vaikea tehdä ulos eroa. Yksi ero, joka voidaan nähdä kahden kengät on, että Dansko mukana laajemman kantapää ja laajempaa kantapää onkalo. Sen mukana tulee myös paremmin iskunvaimennus ja pehmeä ontelo verrattuna Sanita tukkii. Eli tavallaan, voidaan sanoa, että Dansko kengät ovat mukavampia kuin Sanita kenkiä.

Toinen ero on kanssa patentin numero 0060240. Sanitan kengät tulevat patentin numero leimattu. Mutta Dansko kengät eivät ole näitä patentti numerot leimattuna pohjat.

Yhteenveto:

Tanskalainen yritys, Sanita, on ollut alalla Suutari 1907 alkaen Dansko on yritys perustuu Yhdysvalloissa, joka on myös Kenkäkaupassa.
Yksi ero, joka voidaan nähdä kahden kengät on, että Dansko kenkä tulee laajempi kantapää ja laajempaa kantapää onkalo. Sen mukana tulee myös paremmin iskunvaimennus ja pehmeämpiä onkalo verrattuna Sanita tukkii.
Sanita kengät tulevat patentin numero leimattu, mutta Dansko kengät eivät ole näitä patentti numerot leimattuna pohjat.
Sanita puukengät valmistetaan Euroopassa taas Dansko tukkii peräisin Kiinasta.