Ero Farkut ja JeggingsJeans vs Jeggings

Tavalla siellä 'on aina uuden tyylin ja uudenlaisen vaate, joka tulee ulos ja tulee välittömästi hitti yleisön kanssa (tai tarkemmin naisia). Uusin muoti trendi tänään on jeggings, yhdistetty termi farkut ja leggingsit. Jean leggingsit myös vaihtoehtoinen nimi denim leggingsit.

Jeggings lähinnä Leggingsit tehty näyttämään farkkuja. Monet ihmiset usein virhe jeggings farkkuihin koska vaatteen 's ilmeen. Lyhyesti sanottuna, se näyttää farkkuja mutta tuntuu pari säärystimet. Tämä ohut tyyli usein kaikuja siluetti leggingsit sekä luiseva farkut.

On kuitenkin olemassa eroja farkut ja jeggings. Koska jeggings on teknisesti leggingsit, erot tulevat esiin leggingsit 'ominaisuuksia vastaan ​​farkut.

Jeggings ja farkut eroavat materiaaleista. Jeggings usein valmistettu yhdistelmä elastaania ja denim. Vuonna jeggings prosenttiosuus spandex on korkeampi verrattuna prosenttiosuus denim. Joissakin tapauksissa, denim ei käytetä lainkaan, mutta jotkut muut venyvät ja mukava materiaalit kuten puuvilla ja muut korvataan. Sen jälkeen materiaali maalattu näyttämään farkkuja. Farkut, toisaalta, ovat useimmiten valmistettu denim yhdistelmänä tai ei muiden materiaalien ja kankaita. Farkut on usein enemmän denim kuin muut materiaalit seoksessa.

Toinen ero vaatteita on niiden rakenne. Usein jeggings ole vetoketju tai pant -painiketta turvata vaate käyttäjän 'kehon. Venyvät materiaalit kattavat usein nämä. Kuitenkin jotkut jeggings on' faux vetoketju ja nappi 'jäljittelemään' farkut 'look. Kuitenkin pari Jean housut on oltava vetoketju ja nappi, jotta se kattaisi haarusalueella.

Tuntumaa farkkuja ja jeggings ovat myös erilaiset. Monet naiset rakastavat venyvän, pehmeä ja mukava tunne, että jeggings tarjoavat. Toisaalta, farkut ovat paljon rajumpi, jäykempi ja kovempi iholla. On myös aikoja, jolloin farkut hieroa joitakin kohtia tiputtaa.Lisäksi ero on jousto. Farkut, varsinkin vanhemmat versiot, ei ole elastisuus ja se on usein yksi koko sopii. Riippuen koosta, jotkut farkut voi olla tiukalla sovitteella henkilön 'kehoa. Toisaalta, jeggings pidetään yksi koko sopii kaikille, koska elastisuus sen materiaalista. Jotkut pitävät jeggings on tiukempi istuvuus ja olla muotoon sopiva kuin laiha farkut, skinniest ja tiukimmat tyyppi farkut saatavilla markkinoilla.

Säännöllinen farkut usein on 'leikata' tai tyyliä lopussa housunlahje. Tässä tyyli, lopussa housunlahje juuri menee alas sahausta. Kuitenkin jeggings usein ominaisuus leggingsit että 'wrap' ympärille jalat.

Silmiinpistävin ero näiden kahden vaatteet ovat käyttäjille. Useimmiten farkut ja sen tyypit on suunniteltu kulkemaan molempia sukupuolia, miehen ja naisen, ja monenlaisia ​​ikäryhmää. Mitä jeggings, se on vain muodikas ja enimmäkseen kuluneet naisia. Suurin osa jeggings 'kuluttajat ovat nuoria naisia ​​jopa keski-ikäisten naisten. Suuntaus on vielä määrittää, jos miehet ovat valmiita kuluvat jeggings ja jos kaupat aiomme tehdä ja toimittaa miesten' s jeggings.

Toinen huomattava seikka on, että jeggings on hybridi kahdesta vaatekappaleesta (farkut ja leggingsit), kun taas farkut ovat vaate ja tyyli itsessään.

Yhteenveto:

1. Farkut ja jeggings eroavat monin tavoin kuten tuntuu, fit, rakenne ja materiaali. Tärkein ero näiden kahden välillä on, että jeggings ovat hybridi farkut ja leggingsit taas farkut pidetään vaate omasta.
2. Jeggings tarjoavat myös mukavampaa vielä muotoon myötäilevä malli verrattuna farkut jotka tarjoavat vain valita eri kokoja.
3. Farkut ovat todellisia ja toiminnalliset vetoketjut ja huohottaa painikkeita jeggings Don 't on käyttää edellä mainittujen asioita. Jotkut jeggings eivät ole faux vetoketju realistisen ilmeen.