Ero Korkokenkiä ja avokkaitaKorkokenkiä vs avokkaita

Kengät ja saappaat ovat on jokaisen yksittäisen 's vaatekaappi jalkineita. Tämä totuus on enemmän merkitystä naisille, jotka ovat on erityinen suhde niiden jalkineet.

Pumput ja korkokengät ovat vain kaksi kenkä ja boot tyylejä saatavilla naisille. 'Pumppu' määritellään kenkä tai boot tyyli litteä tai matala kannoilla. Kantapään voi olla olematon, tai se voi olla niinkin korkea kuin yksi yhteen ja puoli tuumaa kantapää. Yleinen kantapää on leveämpi ja chunkier. Rakenteen ansiosta kengät ja tukevat useimmat jalat 's (ja kehon' s) painoa. Muotoilu mahdollistaa myös vähemmän painetta jaloissa kävellessä, seisoo, tai missään muodossa liikkuvuutta.

Tämäntyyppinen kenkä tai boot tyyli on yleensä suljettu edessä ja takana kenkä. Materiaali on kääritty tiukasti käyttäjän ympärille 's jalka., Ei ole tavallisesti kiinnitys tai hihnat pitää kengän paikalleen jalka. Lisäksi tyyli antaa enemmän tilaa, ja laajennus, mukavuutta jalka kun sijoitetaan. Tämä erityisesti tyyli on myös mukavin tyyli jalkineet.

Pumput on pitkä historia. Se aloitti suunnittelu miesten jalkineet satoja vuosia sitten. Vähitellen naiset tuli käyttäjille tämän erityisen kenkä suunnittelu. Men vielä kulumista pumput muodossa patentin pumpun muodollisiin tilaisuuksiin. Tämä käytännöllinen kenkä on myös hyväksyttävä ja sovi naisille monenlaisia ​​kertoja; ammattimainen, muodollinen, rento tapahtumia.

Korkokengät tyyli jalkineiden suunniteltiin juuri naiselle. Korkokengät on tunnusomaista pitkänomainen pohja takana on jalka, kun taas edessä jalka on lähellä maanpintaa. Tämä johtaa korkeampaan takaisin ja matala etuosa. Esimerkkejä korkokengät ovat: kissanpentu korkokengät, Platform kengät, Ranskan korot, ja monet muut.

Korkokenkiä voidaan peittää tai voidaan kiinnittää hihnoilla mallista riippuen. Kantapää on pitkä, kapea, ja alkaa yleensä yhdestä tuuman neljä tuumaa. Jotkut erityisesti suunnitellut korot ovat korkeammat kuin tavanomaiset neljä tuumaa.Tämä tyyli on kaksisuuntainen vaikutus. Tutkimus osoittaa, että korkokengät on suuri vaikutus naisen 's elin. Hyvä vaikutus korkkarit sisältää seuraavat: naisen' s kehon liikkeitä paranee; pakarat nostetaan ja poven näkyy näkyvyyttä. Se auttaa myös laittaa pari ylimääräistä tuumaa lisättyä korkeus. Naisen 's jalat voivat myös näyttää ohuempi ja seksikkäämpi. Korkokengät ovat myös hyvä kohteliaisuus monille asuja. Korkokengät ovat myös yksi symboleista, jotka voivat luonnehtia naisten naisellinen.

Huono puoli korkkarit jalassa on, että se aiheuttaa jalka ongelmia ja kipua. Jalka, erityisesti nivelissä, korostuu kun se asetetaan kenkään. Kenkä myös doesnt 't aseta käyttäjän paino tasaisesti. Korkkarit liittyy myös lukuisia jalka ongelmia, kuten, bunions, varpaille, rakkuloita, ingrown toenails, vasara varpaat, ja toinen jalka olosuhteissa. Sen lisäksi jalka, selkäkipu on myös yleinen ongelma sekä vaikeuksia kävelyä tai käynnissä. Toinen joukko vaikutukset ovat lyhyempiä vasikka lihaksia ja jalkojen nyrjähdykset.

Huolimatta kaikista näistä seurauksista, ongelmat, ja tiedon, monet naiset silti käyttää korkokenkiä moneen otteeseen, kuten työ, vapaa-aika, ja virallisia tapahtumia.

Yhteenveto:

1. Molemmat pumput ja korkokengät ovat kaksi erillistä tyylejä jalkineet. Naiset enimmäkseen käyttää näitä erilaisia ​​jalkineita retkiä ja muita sosiaalisia ympäristöissä.
2. Pari pumppujen on tunnettu siitä, että sillä ei ole kantapää tai matalalle, yleensä vaihtelee yhdestä yksi ja puoli tuumaa. 3. kantapää rakenne on laaja ja paksu kantapää. Toisaalta, kannoilla muiden tyyli ovat pitkiä ja kapeita. 4. korkeus kantapään vaihtelee tavallisesti yhdestä neljään tuumaa.
5. Pumput voidaan kuluneet miesten ja naisten kun korkokengät ovat lähes aina kuluneet yksinomaan naisia.
6. Molemmat pumput ja korkokengät voidaan kattaa selässä ja etuosassa. Yksi puoli voidaan myös alttiina mallista riippuen. Koristeita ja kiinnikkeet voidaan myös lisätä.