Ero Emo ja PreppyEmo vs Preppy

Kun puhutaan tyylejä, kuten emo ja preppy, se edellyttää yleensä erot vaatteet, kampaus ja musiikkimaku. Täällä keskitymme enemmän vaatteita ja kampauksen erot emo ja preppy.

Nämä kaksi tyylit ovat tyypillisesti luokat tweens, teini-ikäiset ja nuoret aikuiset haluavat luokitella itsensä. Ensinnäkin, let 's puhua emo. Nimi on lyhennetty termi emotionaalinen hardcore tai emocore. Kun se tulee heidän kampaus, emo kantaa vahva yhdennäköisyys tyylejä ja leikkauksia kuluneet 1980 punkrock bändejä. Geometriset leikkaukset, kohokohtia äänekäs värit, puoli pyyhkäisi otsatukka, hiukset sojottaa levällään '' nämä ovat vain joitakin ominaisuuksia emo kampaus. Periaatteessa tavoitteena leikkauksella on antaa ihmisten tietää, että emo on kyse sananvapaudesta ja huoleton asenne .

Emo muoti, toisaalta, on stereotyyppinen kuin yllään pillifarkut mustana tai kirkkaita värejä, tiukka t-paitoja, nastoitettu vyö, musta rannekkeet ja vastaavat tarvikkeet. Kaiken kaikkiaan, maininta siitä, että emo muoti ja kampauksen yrittää tehdä on, että olemisen emotionaalinen, sisäänpäin kääntynyt, angst-ratsastetaan ja ujo.

Mutta entä preppy? Termi on lyhyt valmistelu-, joka yleensä liittyy tyylejä menijöille yksityisiä yliopistoja. Kuva, joka preppy ihmiset haluaisivat säilyttää on, että ne ovat klassinen, siisti, lähtevä mutta ei pinnallinen. Kun pukeudut preppy vaatteita ja kampaus, se 's kaikki noin asenteesta olemisen onnellinen ja hyvätapainen.Preppy tyyli vaatteet kuuluvat päällään kohteita ajaton tuotemerkkejä kuten Ralph Lauren, Lacoste ja Burberry. Sen sijaan, että vain päällään plain t-paitoja, preppies kuluminen poolopaidat, rugby paidat, kaapeli-neuloa liivejä ja puseroita, Bermudasortsit, kesällä ja tee mekot naisten sekä vaatteita, jotka ovat saaneet vaikutteita tennis ja golf.

Sekä miehille että naisille, nyrkkisääntö on noudatettava, kun se tulee preppy kampauksen on, että sen pitäisi olla siisti ja klassinen. Ponytails, yllään hiukset tikku-suora, punottu tai yllään hiukset barrettes muutamia sovellettavien preppy kampaus naisille. Miehillä se 's kaikki olemisesta niin siisti kuin voit olla.

Yhteenveto:

1. Emo on lyhennetty termi emotionaalisen hardcore kun preppy on lyhenne valmistelevia.
2. Emo muoti on kyse yllään mustat, luiseva farkut ja tarvikkeet, jotka ilmentävät angst; kun preppy muoti on kaikki olemisesta tyylikäs ja tuotemerkin tunnustettu.