Ero Estate ja Antique KorutEstate vs Antique Korut

Estate ja antiikki koruja ovat monen mielestä samantyyppisiä koruja. Syynä tähän saattaa olla se, että molemmat pidetään vanhoja ja arvokkaita. Suurin ero antiikki ja Estate koruja on, että antiikkisen on mitään tarvikkeita koruja, jotka, mukaan Yhdysvaltain hallituksen ohjeiden, on 100 vuotta tai vanhempi, kun taas Estate koruja voi olla mistä tahansa aikakauden riippumatta useita vuosia. Estate korut on pre-omistuksessa jossain vaiheessa.

antique Korut
Antique koruja on koru, joka on vähintään vuosisadan vanha. On monia aikoja tai aikakausilta, jossa eri, ainutlaatuisia koruja tyylejä suunniteltiin eri kivillä ja eri ammattitaito käytetty. Yksi kausien kutsutaan Art Deco aikana, jota katsotaan ulottui 1920 1935 koruja liiketoimintaa, tavarat, korut, jotka kuuluvat tämän aikakauden tai aikaisempien kausien katsotaan antiikki koruja.

Estate korut
Koruja, joka on pre-omistuksessa kutsutaan Estate koruja. Tärkein ominaisuus on, että artikkeli on hankittu jäämistöstä mitään elävää tai kuollutta henkilöä omalta kokoelma. Estate koruja voisi olla vuosikerta tai antiikki ja se voi kuulua tahansa aikakaudet menneisyyden. Estate korut on myös nimitystä vuosikerta koruja.

Estate koruja voisi olla kalliita sekä erittäin kohtuuhintaisia. Suurin etu ostaa Estate koruja on, että suurin osa sen kustannuksista on jo imeytynyt alkuperäisen omistajan, ja se voisi myydä niin alhainen kuin lähes 25 prosenttia alkuperäisestä hinnasta. Estate koruja voi kuulua yksi monista aikakausilta, joihin malleja koruja olivat selvästi toisistaan ​​poikkeavia riippuen käsityötaitoa, poliittinen valta-asema, suosio tiettyjä kiviä, ja lopuksi teollinen vallankumous, joka johti koneiden peliin.Tärkeimmät aikakausilta kuuluu Georgian aikakauden (1714-1837), Early Victorian (1837-1850), Mid Victorian (1860-1880), Late Victorian (1885-1900), Taideteollisuus (1894-1923), Art Nouveau ( 1895-1915), Edwardian (1901-1910), Art Deco (1920-1935) ja Retro (1940).

Georgian ja Early Victorian koruja, joka tunnetaan myös nimellä Romantic aikakauden koruja, olivat käsintehtyjä ja innoitti pääasiassa luonteeltaan mallit, kuten lehdet ja kukat.
Mid-Victorian korut oli myös kutsuttu grand koruja. Se koostui tumma kivet kuten Onyx ja granaatti ja oli juhlallinen malleja. Sitä kutsuttiin myös suri koruja kuin tänä aikakauden Queen Victoria 'aviomies oli kuollut.
Late Victorian korut oli myös kutsuttu Aesthetic koruja. Tämän aikakauden, kivet kirkkaita värejä kuten peridot ja safiiri tähdet ja kuunsirppi mallit olivat suosituimpia.
Taidekäsityö aikakausi näki vallankumouksen, ja mallit olivat hyvin yksinkertaisia ​​kanssa leikkaamaton kiviä. Art Nouveau varustellun mallit, kuten kukkia ja perhosia.
Edwardian korut, kuten King Edward, näki kallis, kehittää malleja rubiineja, safiireja, ja timantteja.
Art Deco aikakausi oli japanilainen, egyptiläinen, ja Afrikkalainen vaikutus korut geometrisiä malleja.
Retro koruja innostui Hollywood; se oli rohkea, kirkas, ja värikäs iso renkaat jne

Yhteenveto:

Antique koruja on koruja, joka on 100 vuotta tai vanhempi; Estate koruja on pre-omistuksessa koruja tahansa aikakauden alle tai yli 100 vuotta vanha.