Ero Urheilu takki ja puvun takkiSport Coat vs puvun takki

Monet kysyvät eroista urheilun takit ja puvun takki. No, ero on todella helppoa. Vuodesta nimi itse, sinä 'll on jo käsitys, miksi kaksi eroavat. Kuitenkin jotkut ovat edelleen ymmällään niiden eroja. Se johtuu luultavasti niiden levottoman muoti mielessä vastaavia tuntemattomia kerrosta tai takit housut, jotka lopulta täydellisen resepti silmätikku. Joten miten ne eroavat toisistaan?

Laji takki ei ole tavallisesta veneily takki. Se tulee rehevä joukko värivaihtoehtoja ja on useita läpät ja joskus laastari taskut. Urheilun takki on yleensä tehty käytettäväksi aikana toivottuja maatilan töissä luoda näin hieman ruosteessa ja moderni maallinen ilmeen. Nykyään sitä käytetään moniin rento toimintaa. Lisäksi urheilu takit poiketa konservatiivinen tyyli kuten kuvattu kerrosta. Tämä tarkoittaa, että vaate on enemmän vapauden muotoilu ja voidaan helposti tehdä olla löysempi ja tuottaa entistä rento tunnelma käyttäjälle. Tämän vuoksi luonnon, urheilu kerrosta ei tarvitse tiukasti täsmää housut.

Puku takki, päinvastoin, on yleensä koristeltu matching tie. Perinteisesti viitataan selvästi kuin takki, puvut ovat kalkkiviivoilla taskuja ja olkatoppaukset. Ne ovat myös konservatiivinen tyyli noudattaa tiukasti joitakin nykyajan vaatimuksia. Useimmat takkeja katsotaan laadukkaita yleensä sovitettu yhtä ällistyttävää housut, jotka täydentävät kangas ja väri takit. Riippuen räätälöintiä tekniikkaa, nämä puvut pystyvät luomaan muoto illuusioita, jotka voi pakata tai pidentää yksi 'kehon. Puku takit kuvataan' pukeutunut tappaa. 'Tämä on, koska ne ovat yleensä kuluneet enemmän juhlaan tehdä käyttäjänsä näyttää enemmän ammatillista ja tyylikäs.Mitä kangasta, käytetyn materiaalin tekeminen puvun takit on hienompi, yleensä valmistettu villasta. Puku kangas on pehmeä kosketus ja on vähemmän valintoja värejä, koska niiden konservatiivisia luonteeltaan. Yleisimmin käytettyjä värejä ovat kiinteät, tummat sävyt. Sen sijaan, urheilu takit ovat enemmän värit vaihtelevat kirkkaita värejä Camel hiusten värejä, ja jopa ottaa ne vakosametti kuvioita.

Yhteenveto:

1. Suit takki tarkkailla konservatiivinen tyyli.
2. Suit takki on vähemmän värivaihtoehtoja kuin urheilua kerrosta.
3. Puku takit on tiukempi sovitus, jota on noudatettava niitä vastaavat housut vastakohtana vapaammat sovitus pikkutakki sen housut.
4. Suit takki käyttää hienompaa kangas materiaali, tavallisesti villaa, ja ovat pehmeämpiä kuin muut vaatteet.