Ero Matalaa ja Korkeat Men 's alushousutMatalaa vs Korkeat Men 's alushousut

Men 's alushousut tai alusvaatteet on tapahtunut muutoksia viime vuosina. Nykyään on olemassa monia lajikkeita tai tyylejä alushousut miehille.

Alushousut ovat eräänlainen miesten 's alusvaatteissa ja joskus uimahousut. Pikkuhousut tukea ja suojata miehen sukuelinten alueella monissa toiminnoissa. Toisin kuin muut vaihtoehtoiset alusvaate vaatteita, joka on nyrkkeilijä tyyli, alushousut ovat kunnossa ja pitäisi olla mukava mies' s elin.
Useimmat alushousut tehdään puuvillasta, jotta kehon alueella hengittää ja imeä hikeä luonnollisesti. Myös puuvilla tarjoaa pehmeän tyynyn. Yhtye, joka sijaitsee yläosassa lyhyt, on joustava.

Monikerrostalosegmentti miesten 's lyhyt tunnetaan myös seuraavat: korkea-cut, koko nousu, koko leikkaus, ja perinteinen. Tämä muotoilu antaa laaja kattavuus miehen' kehon alueella sekä täyden tukensa pakarat, takaisin, ja sukuelinten alueella. Koska tämän tyyppinen lyhyt nostaa pakarat, miehet, jotka käyttävät tämäntyyppisiä on ohuempi ja ohuempi ilmeen. Vyötärönauha perinteisen alushousut istuu vyötärön ympärille.

Perinteinen leikkaus on myös tavallista tyyppiä alusvaatteet tavallista legwear tai vaatteita kuten farkut, housut, ja muita vaatteita. Vyötärönauha istuu vyötärön ympärille, ja vaate päättyy käyttäjän 's reiteen. Se on suunniteltu käytettäväksi käytännön syistä ja rento mukavuutta.

Samaan aikaan matalat alushousut ovat toinen erilaisia ​​alushousut, jotka ovat suosittuja tänään. Matala alushousut ovat seurausta suosio matalaa farkut. Koska perinteinen lyhyt nähdään ja huomannut tiputtaa pari matalaa farkut, matalan nousu alushousut suunniteltiin ja luotiin piilottaa vaatteen näkyvistä ja maksimoida ulkonäköä farkut ja vatsan alueella miehen.Matalaa alushousut istua yläpuolella hipbone. Pituus kangas on myös huomattavasti lyhyempi kuin pituus kuin tavallisissa alushousut. Kustannuksella kangas poistettiin saavuttaa matalia ilmeen ja tarkoituksen.

Sekä matalat alushousut ja perinteisiä alushousut voi ostaa Vaatekauppiaat monissa materiaaleja ja värejä. Kuitenkin perinteisesti suunniteltu alushousut voidaan kääntää matalaa alushousut avulla ompelukone ja hieman ompelu taitoa.

Yhteenveto:

1. Matalaa alushousut ja kerrostalojen alushousut kahdenlaisia ​​alushousut, jotka ovat kuluneet miehiä. Niitä pidetään myös alusvaatteissa jotka ovat kuluneet alle vaatteita alaosan elimistöön.
2. Korkeat pikkuhousut tunnetaan myös perinteisiä leikata tai aiheuttavat tai koko nousu alushousut Toisaalta, matalat alushousut kutsutaan myös alhainen profiloidut tai hipster tyyliin.
3. Suurin ero matalien alushousut ja kerrostalojen alushousut on tyyli tai leikkaus, kattavuus, ja tarkoitus alusvaate. Perinteinen alushousut tarjoavat täyden tukensa sukuelinten alueella, selkään, ja pakarat vyötäröön asti. 4. Matala alushousut tarjoavat saman tuen lukuun ottamatta takaisin alueelle.
5. Korkeat alushousut ovat kuluneet käytännön syistä ja alla perinteinen kerrostalo vaatteet. Toisaalta, matalat alushousut on suunniteltu Alakehon vaatetus.
6. bändi monikerrostalo- alushousut lepää vyötärölle tai sen yläpuolelle hipbone kun matalat alushousut levätä alle hipbone.
7. Korkeat alushousut ovat kuluneet käytännön syistä, kun taas matalat alushousut ovat kuluneet esteettisiin tarkoituksiin, enimmäkseen keuliminen matalat housut tai farkut lisäksi kuvaavat miehen 's vatsan alueella.