Ero Emo ja SkaterEmo vs Skater

Emo viittaa genren rockmusiikin joka liittyy läheisesti punk. Vaikka sekä emo ja luistelija juuret ovat punk-musiikkia, termit emo ja luistelija tiiviimmin kuvaavat tietyntyyppisen muoti ja elämäntapa, joka jäljittelee luistelijat, punk (rock) muusikot ja henkisesti epävakaa nuorille.

musiikki

Tunnusmerkki emo musiikki on akustinen kitara. Vain melodiat ominaisuus joitakin sähkökitaraa riffejä, vähän vääristymiä, eikä kovan vuori Voimasoinnut. Se 'ei ole sinun kova ydin, heavy metal rockin. Emo musiikki edustaa tunteita (emo C lyhyt emotionaalinen).

Sanoitukset voimakkaita tunteita ja tunteet ovat ominaisia ​​emo rock-musiikkia. Laulu on enemmän 'whiny', jossa sanoitukset keskittyy 'rakkaus mennyt huonosti', töykeä tai keskimääräinen vanhemmat, jotka haluavat päästä vapaaksi ja muut teini kysymyksiä angst. Emo musiikki enimmäkseen vetoaa nuoria.
Tämän tyyppinen 'emo' musiikki on syytetty joidenkin outo tekoja 'emo teini', esimerkiksi katsella veren virtaus itse aiheutettu leikkaukset ranteisiin tai käsissä on yksi tunnetuimmista kohtaukset 'emo' maailma (itsensä vahingoittamista). Toinen on kohtaus 'kuuma emo tyttöjen' tai 'kuuma emo kaverit' suudella. Myös emo teini usein pelätään olevan itsetuhoisia taipumuksia.Toisaalta, luistelija kallio on hyvin lähellä klassista punk, jossa raskas sähkökitaran sointuja paljon rumpuja. Sanoitukset täällä ilmaista enemmän disgruntlement kohtaan 'laitokset', pikemmin kuin viha vanhemmille.

Muoti ja tyyli
Kun taas emo voi kuvata genren rockin, sitä pidetään keinona itseilmaisu tyyli vaatteita, kenkiä ja hiuksia.
Pitkät hiukset edessä kanssa kiukkuinen hiukset takana pidetään emotionaalinen (emo) näyttävät, viimeistelty 'emo hapsut' Rajausvärit. Heidän yleinen värit pidetään musta ja punainen, laiha farkut, bändi t-paitoja ja keskustella kenkiä. Tämä, he tuntevat, on tavalla, joka osoittaa jonkun 'tunteita sanomatta sitä sanoin. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki ne henkilöt pukeutuminen tällä tavalla on emo.

Luistelijat kuin rennompi ilme, löysiä toppeja, baggies ja rahti housut converse tai luistelija kenkiä. Kuitenkin luistelija tyyli on kehittynyt kahteen erilliseen erillistä tyyliä, löysä istuvuus ja tiukka istuvuus luistelija tyyliä. Tyypillinen luistelija tyyli on väljä, joka koostuu iso t-paitoja ja roikkuva housut (rento look). Tiukka sovitus tyyli koostuu pillifarkut asennusalojen latvat. Tämä on myös mukava näkökulma siihen, ja siten se on nähnyt joukko ihmisiä jälkeen trendi.

Yhteenveto:
Emo liittyy emotionaalisia rokkareita, kun luistelija liittyy rullalautailijat.
Musiikki viisas, emo on enemmän nuorille 'angst vanhempiaan vastaan, kun luistelija on anti-laitoksessa.