Ero Ivory ja ChampagneIvory vs Champagne

Sekä norsunluun ja samppanjaa pidetään klassista väriä ja ovat edullisempia morsiamet ja sulhanen. Molemmat värit antavat romanttinen makua häihin. Vaikka nämä molemmat värit ovat edullisia, ne ovat erilaisia ​​eri tavoin.

Vaikka Ivory väri on luonnonvalkoinen, samppanja väri on hieman kellertävä. Norsunluun väri on yhdennäköisyys Ivory, keila norsuja. Nimi väri on itse lähtöisin keila itse. Champagne väri tulee värin juoman samppanjaa itse.

Brides ja bridegrooms valita norsunluun väri, koska se heijastaa väri luonnon dramaattinen sävy. Norsunluun väri antaa armon puhtauden ja pehmeyttä. Ivory on edullisin, jotka menevät jousen häät tai kaatumisen häät. Tämä johtuu siitä, Ivory väri kuvastaa vuodenaikojen maku. Norsunluun väri myös sopii hyvin Punapäät ja blondit.

Puhuttaessa samppanjaa väri, se pidetään enemmän konservatiivinen. Champagne väri myös luojana vuosikerta tunne. Perinteinen väri, samppanja on enemmän tyylikäs kuin Ivory.

Vaikka molemmat värit sekoittaa muita värejä, samppanja sopii paremmin muita värejä. Champagne väri on edullisin talvella häät tai illalla häät. Ihmiset, jotka naimisiin toisen kerran mieluummin samppanjaa morsiuspuvun.Kun norsunluun väri on kellertävä pohjavire, samppanja väri on punertava tai ruskehtava pohjavire. Jotkut naiset ajattelevat, että norsunluun väri tekee niistä näyttää raita. Mutta useimmat naiset eivät ole vastenmielinen samppanjaa värit heillä eleganssia.

Yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä kohti norsunluun ja samppanjaa värit sijaan menee puhtaan valkoinen väri, jota pidetään aina morsiamen väri.

Yhteenveto

1. Kun Ivory väri on luonnonvalkoinen, samppanja väri on hieman kellertävä.
2. Brides ja bridegrooms valita norsunluun väri, koska se heijastaa väri luonnon dramaattinen sävy. Norsunluun väri antaa armon puhtauden ja pehmeyttä.
3. Champagne väri pidetään enemmän konservatiivinen. Champagne väri myös luojana vuosikerta tunne.
4. Perinteinen väri, samppanja on enemmän tyylikäs kuin Ivory.
5. Ivory on edullisin, jotka menevät jousen häät tai kaatumisen häät. Tämä johtuu siitä, Ivory väri kuvastaa vuodenaikojen maku. Norsunluun väri myös sopii hyvin Punapäät ja blondit.