Eroa on Hijab ja Burqa Hijab vs Burqa

Vuonna islamilaiseen kulttuuriin, naisilla on tietyllä tavalla kastiketta, ja sidos perustuu periaatteeseen naisten vaatimattomuus. Että hijab ja burqa ovat kaksi vaatimatonta mekkoja että islamilainen kulttuuri vaatii naisille kulumista. Muslimimaailmassa, yllään burkaa on pakollinen. Mutta kynnyksellä nykyaikaistamiseen tai länsimaistumisen, useimmat naiset mieluummin hijab.

Hijab on huivi puetaan päähän, joka kattaa pään ja hiukset. Kanssa hijab, kasvot nähdään. Mikään muu ruumiinosa on katettu. Että hijab on nyt laajalti parempana moderni musliminaiset.

Burqa on löysä mekko, joka kattaa koko ruumiin pään jalka. Se on kulunut yli normaalin pukeutua kun menee ulos niiden Hom, ja otetaan pois, kun he saavat takaisin koteihinsa. Koska koko runko on peitetty, on kasvohuntua joka on yleensä suorakulmio ja valmistettu osittain läpikuultava kangas. Tämä harso on ommeltu yläpinnasta headscarf burkaa mikä tekee siitä irti headscarf. Tämä auttaa naisia ​​nostaa verhoa.

Jotkut hardcore muslimit haluavat Burqa tehdään pakolliseksi osaksi sharia-lain. He uskovat, että naisen kasvot on korruption lähde ja siten sen pitäisi kattaa. Vuonna muslimimaissa kuten Iran ja Saudi-Arabia, burkaa on pakollista. Afganistanissa Taliban on tehnyt burkaa pakolliseksi.'Hijab' on arabialainen sana tarkoittaa 'kansi' tai 'verho.' Se on myös laajempi merkitys kuin 'vaatimattomuus, moraalin ja yksityisyyttä.'

Yhteenveto:

1. hijab on huivi puetaan päähän, joka kattaa pään ja hiukset. Kun hijab, kasvot nähdään.
2. burqa on löysä mekko, joka kattaa koko ruumiin pään jalka. Se on kulunut yli normaalin pukeutua kun menee ulos kotinsa ja otetaan pois, kun he saavat takaisin koteihinsa.
3. Jotkut hardcore muslimit haluavat Burqa tehdään pakolliseksi osaksi sharia-lain. He uskovat, että naisen kasvot on korruption lähde ja siten sen pitäisi kattaa.
4. 'Hijab' on arabialainen sana tarkoittaa 'kansi' tai 'verho.' Se on myös laajempi merkitys kuin 'vaatimattomuus, moraalin ja yksityisyyttä.'