Ero Moissanite ja DiamondMoissanite vs Diamond

Moissanite ja timantit ovat hyvin samankaltaisia ​​niiden ulkonäkö. He eivät tee mitään eroa yhteisen mies. Lisäksi asiantuntija helmiä voi myös joskus vaikea erottaa toisistaan ​​yhden ilmeen.

Timantit tulevat korkea laatu ja sellaisena ne kalliita. Moissanite on vain samannäköisiä on timantti ja niin se tulee halvemmaksi kuin timantteja. Diamonds kestää miljoonia vuosia muodostaa taas Moissanite on kehittynyt nopeasti.

Jos Moissanite on käynyt läpi jalokivikauppias 's loupe, se osoittaa kaksinkertaistaa merkkejä. Toisaalta, timantti ei osoita kaksinkertaistaminen katsottuna läpi luupin. Kun verrataan Moissanite, timantit ovat yksittäin taittovirheen. Kun valo kulkee Moissanite se tuottaa sateenkaaren vaikutus. Tämä sateenkaaren kuvio ei ole käytettävissä timantteja.

Toinen tapa tehdä ulos eroa moissanite ja timantti on katsomalla läpi suurennuslasilla. Jos jokin törmää putkimaista sulkeumia, jotka ovat nähneet suurennus, niin aineella on moissanite.

Timantit ovat vaikein aine käytettävissä maapallolla. Kun timantti kovuus on 10 Mohsin asteikolla, moissanite mukana kovuus 9.25. Kuitenkin Moissanite pidetään kovempi kuin timantti, koska sillä ei ole luonnollista murtumia. Mutta Moissanite on havaittu olevan epästabiili lämpötila ylittää 400 astetta, ja varsin epäluotettava, kun lämpötila nousee 1000 astetta.Timantit ovat yleensä luokitellaan eri laatuja, mutta moissanite ei ole porrastettu. Verrattuna timantteja, moissanite on korkeampi taitekerroin.

Moissanite on luonnossa esiintyvä aine. Tohtori Henri Moissan löysi tätä ainetta 1893. koru nimettiin siten kuin kunnia sen löytäjä.

Yhteenveto:

1. Timantit tulevat korkea laatu ja sellaisena ne kalliita. Moissanite on vain samannäköisiä on timantti ja niin se tulee halvemmaksi.
2. Jos Moissanite on käynyt läpi jalokivikauppias 's loupe, se osoittaa kaksinkertaistaa merkkejä. Toisaalta, timantti ei osoita kaksinkertaistaminen katsottuna läpi luuppi.
3. Kun valo kulkee sen läpi Moissanite, se tuottaa sateenkaaren vaikutus. Tämä sateenkaari malli ei ole käytettävissä timantteja.
4. Kun timantti kovuus on 10 Mohsin asteikolla, moissanite mukana kovuus 9.25.
5. Verrattuna timantteja, moissanite on korkeampi taitekerroin.
6. Timantit ovat yleensä luokitellaan eri laatuja, mutta moissanite ei ole porrastettu.