Ero Diamonds and PearlsDiamonds vs Pearls

Timantit ja helmet ovat kalliita helmiä, jotka ovat laajalti käytössä erilaisia ​​koruja. On kuitenkin olemassa useita eroja timantteja ja helmiä.

Helmet ovat luonnollisesti luotu osterit meressä. Eritys tekemät äiti helmi, kun osteri yrittää suojata itseään tunkeutujia kerääntyy ajan mittaan, ja muodostaa pallon. Tämä pallo on helmi. Diamonds, toisaalta, on louhittu, ja leikattu kivet, jotka luonnostaan ​​sisältävät niitä.

Osterit sijaitsevat merenpohjassa noin 50 metriä syvä, ja täällä, tietenkin, helmiä löytyy myös. Sukeltajat etsimään osterit että mahdollinen on helmiä sisällä. Päinvastoin, timantit löytyy maalla, ja kaivetaan ylös kaivosten sellaisilta alueilta, joilla tiedetään olevan runsaasti luonnon timantti kokoonpanoissa. On olemassa useita timanttikaivoksia kaikkialla maailmassa.

Helmiä voidaan keinotekoisesti viljellään ihminen. Äiti helmi voidaan todella työntää live osteri. Timantit vaikka ei voida keinotekoisesti viljellä, tai ihmisen tekemä. Timantit voi olla erittäin kallista, vaikka hinta timantti riippuu siitä, kuinka hyvin leikattu se on. Timantti voidaan leikata eri muotoisia, kuten sydämen, pyöreä, neliö tai pitkulainen muotoja. Helmi 'luonnollinen muoto on pyöreä, ja sitä ei voida leikata eri muotoihin, mutta siellä voi olla erilainen koot helmiä.

Diamond hinnat mitataan ja päätetään perustuvat karaattia. Mitä suurempi määrä karaattia timantti on mitoitettu, The kalliimmiksi timantti on. Väri on myös tärkeä tekijä, timanttien joitakin kallein timantteja on harvinainen väri, esimerkiksi vaaleanpunainen timantteja. Pink timantit ovat äärimmäisen harvinaisia ​​ja kalliita. Hinta helmet määräytyy harvinaisuudesta sellainen helmi, ja sen kiilto. Hyvä luonnon helmi on korkea kiilto, jota ei voida jäljitellä tai keinotekoisesti luotu.Yhteenveto:

Timantit saadaan kaivoksissa, jossa ne leikataan kiviä, kun taas helmet kasvatetaan luonnollisesti ostereita löytyy merenpohjaan.

Helmiä voidaan keinotekoisesti viljellään laittamalla helmiäisnapein sisällä osteri kuori, kun taas timantteja ei voida keinotekoisesti luotu.