Ero miesten 's ja naisten 's VansMen 's vs Women' s Vans

Vans on tuotemerkki, joka tekee kenkiä, vaatteita, ja asusteita miehille, naisille, ja lapset. Kun kengät, vaatteet, tai lisävarusteita Vans ovat kuluneet, se kutsutaan yllään Vans. Ihmiset don 't sanovat yllään kenkiä. He sanovat päällään Vans. Kengät, vaatteet, ja tarvikkeet Vans tulevat monenlaisia ​​ja, kuten mikä tahansa muu merkki, tyylit muuttuvat jatkuvasti jokaisen kauden. Ero miesten ' s ja naisten 's Vans on, että vaatteet ja tarvikkeet kuten käsilaukut ovat selvästi poikkeavat toisistaan, mutta valikoima kengät on unisex varten paljon malleja. on neljä eri käytettävissä, klassinen, mittatilaustyönä, urheilijat, ja kokoelma .

Naiset 's Vans
Naiset 's Vans kengät ovat saatavana monia malleja, muotoja, kuvioita, ja tyylejä. On periaatteessa kolmeen eri luokkaan, jotka ovat saatavilla varastossa, kengät, vaatteet, ja tarvikkeet. Kengät naisille kuuluvat luokkia, kuten: klassinen, elämäntapa, skate, surf, ja sandaalit. Vaatteet kuuluu laaja valikoima paitoja, T-paitoja, mekkoja, jne syyskauden, pyykkinaru on täynnä maihinnousutakeilla, huppareita, säärystimet, villa- mekkoja, puseroita, takkeja, housuja, jne . Lisävarusteina: reput, vyöt, käsilaukut, huivi, käsineet, hatut, jne.

Naiset 's asusteet ja vaatteet eroavat miehet' asusteet ja vaatteet, koska niiden koot, tyylejä, ja niiden leikkaus, jotka ovat yleisiä erot miesten 's ja naisten 's vaatteet. Kengät ovat keskenään erilaiset koot ja tyylejä. Vans kengät naisille ovat saatavilla eri kankaita ja tulosteita, jotka sisältävät: kittie print, kukkia, erilaisia ​​pastellit ja rohkeita värejä, jotka naiset haluavat pukeutua. Naiset 's kengät ovat saatavilla slip-on malleja, pitsi-ups, nilkka pituus, jne.Kun urheilijat '-osiossa, mallit ovat unisex, ja ero on periaatteessa naisten' ja miesten 's kokoa. Joskus pienempiä miesten' kengät sopivat monet naiset.

Men 's Vans
Myös miehille on olemassa eri luokkiin, joista valita, kuten: klassinen, kengät, vaatteet, ja tarvikkeet. Classic sisältää joitakin klassisia Vans kenkä tyylejä, jotka ovat olleet suosittuja jo pitkään. Kengät kuuluu luokkia, kuten: skate, surf, BMX, OTW, ja sandaalit. Vaatteet kuuluu erilaisia ​​T-paitoja, säiliöt, paidat, neulepuserot, fleece, ja huppareita, takkeja, housuja, shortsit, denim jne Lisävarusteina: reput, hatut, huivit, avaimenperiä, lompakoita, jne. Kengät voivat olla asiakkaiden valmistettu, klassinen tai urheilijoille. Ero miesten 's ja naisten 's kengät on periaatteessa koot ja värit. Paljon mallit ovat unisex ja sitä voidaan käyttää miesten ja naisten molemmat.

Yhteenveto: