Ero Niqab ja BurqaNiqabia vs Burqa

Islamilainen naiset käyttävät erilaisia ​​vaatteita muotona suojan ja merkkinä vaatimattomuus kohti standardeja heidän kulttuurinsa ja uskontonsa. Perusteella yllään tämäntyyppisiä vaatteita löytyy Koraanissa, pyhä teksti muslimien, joka määrää miten muslimi miesten ja naisten tulisi suorittaa elämäänsä. Koskevissa luvuissa että tätä kysymystä ovat Suura an-Noor (luku 24) ja suura al-Ahzaab (luku 33).

Syyt yllään nämä vaatteet jaetaan yleensä kahdesta syystä, henkilökohtaisista mieltymyksistä ja sanelun paikallisten ja uskonnollisten tapojen. Sekä niqabia ja Burqa, kuuluvat islamilaisten naisten 's vaatteita.

Niqabia on päähine, nimenomaan perinteiseen kattaa muodossa verhon, joka peittää kasvot myös korvat ja hiukset. Joskus jopa kaulan ja rintakehän alueella kuuluvat myös tämä pala. Suunnittelussa tämä verhon kuuluu aukko silmille visio. Niqabia voi myös ominaisuus huivi tai ylimääräisiä läppä kankaalla.

Niqabia voidaan luokitella kahteen tyyppiin; puoli niqabia ja koko niqabia. Nimensä, puoli niqabia kattaa vain puolet naisen 's kasvot. Alaosassa kasvot paljaana, kun taas yläosa pysyy kääritty kangas. Koko Niqabia kattaa kaikki ulottuvuudet kasvot ja hiukset vain rakoja silmille.

Niqabia voidaan kiinnittää tai sidottu naisen 's pään nauhoja tai leikkeitä. Useimmat naiset Persianlahdella tai muslimimaahanmuuttajien käyttää tätä pala.Toisaalta, joka on Burqa on myös perinteinen muslimi vaate, mutta se tarjoaa enemmän kattavuus. Vuonna yllään burka, naisen 's kasvot ja vartalo on katettu. Koko kehon ja sen muoto on kätketty ja mitään näkyvää iho nähdään paitsi käsissä. Se on pohjimmiltaan head-to-toe vaate.

Burkaa voi olla yksiosainen tai kaksiosainen vaate. Molemmat versiot vaate ovat kuluneet alla pitkä hame tai housut piilottaa naisen 'jalkojen. Vaate on yleensä draped päähän eikä säätää tai kiinnitetty naisen' s elin. On pieni aukko silmille, joka on suunniteltu verkko paneeli. Se nähdään yleensä vaate kuluneet naisten Afganistanissa.

Yhteenveto:

1. Sekä niqabia ja burkaa ovat perinteisiä, muslimi vaatteita naisille. Yllään burkaa ja niqabia riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä tai paikallisen käytännön tai perinteen.
2. Perustelu yllään joko vaate (tai islamilainen vaatteet naisille) juuret Koraanissa. Luku 24 (jäljempänä Suura an-Noor) ja luvun 33 (jäljempänä suura Al-Ahzaab Pyhän tekstin ovat tärkeimmät tekstejä, joilla pyritään tätä kysymystä.
3. Niqabia on päähine muodossa verho. Se voidaan joko luokitella puoli Niqabia tai koko Niqabia. Molemmat ohjelmat kattavat kasvojen (myös korvat) ja hiukset. Toisaalta, joka on Burqa peittää naisen 's koko kehon sulkee kehon ja piilossa naisen' s muoto. On vain rakoja silmille suunniteltu verkko paneeli. Burkaa voidaan kuluneet kuin yksiosainen tai kaksiosainen vaate.
4. Niqabia voi sallia joidenkin Ihoaltistuksessa mutta se on lähes mahdotonta osoittaa pois ihoa tiputtaa burkaa.
5. Niqabia on kulunut sitomalla se nauhoja tai katkaisemalla sen naisen 'pää. Sen sijaan Burqa on draped päähän ja kuluneet ilman kiinnikkeet kuten vyöt.