Ero Mohawk ja FohawkMohawk vs Fohawk

Mohawk ja fohawk ovat sekoittaa keskenään, koska ne näyttävät ja kuulostavat sama. Nämä ovat kaksi suosittua moderni kampaus, jotka jäljittelevät Mohawk kampauksen on ihmisiä Mohawk kansa. On myös joskus pidetään 'iro', koska sen yhteys Iroquois näyttää.

Mohawk on radikaalimpi, koska sen silmiinpistävän pitkä ja pystyttää keskiviivan hiukset. Suora pito saavutetaan käyttämällä hiusgeeli, spray, tai mousse. Vaikka keskiviivan alueella pään jäytävästä pitkät hiukset, loput alueet pään ovat ajeltu siististi ihoon kuten tapauksessa kalju pinnan. Muokata hiukset osaksi Mohawk tyyli, sinun on vain varata leveä kaistale hiukset keskellä pään rajalta otsaasi alas omaan niskaan. Tämä tunnetaan korkean huolto tyyliin, koska jatkuva vanteet, Ajaa, ja käyttö hiustuotteita.

Fohawk, oikein kirjoitettu faux haukka tai faux-haukka, on trendikäs tyyli tuollainen seuraa Mohawk. 'Faux' ranskaksi tarkoittaa 'false'. Että 'takia kaikki osalta fohawk kampauksen kuin väärä tai väärennetty mohawk. Toisin kuin Mohawk The fohawk yksinkertaisesti käytetään kaikkia hiukset keskellä pään ja ulottuu sen avulla erittäin vahva ote geeli jäljittelemään että tavaramerkki Mohawk näyttää. Kevin Federline, Adam Sandler, ja Natalie Portman ovat vain joitakin suosituimmista nimistä joka kokeili niiden hiukset fohawk tyyliin.Fohawk sanotaan olevan lievempi muoto Mohawk kampauksen, koska se jättää pois tarpeettomat parranajon muun hiukset, aivan erityisesti ne, sivuilla pään. Koska itse asiassa, loput alueet pään yleensä leikataan hieman luomaan selviä eroja hiusten pituus keskiosassa pään. Tämä tekee myös houkuttelevampi paljon ihmisiä. Itse asiassa monet ovat pitäneet fohawk kampauksen kuin erittäin houkutteleva tyyli vastakohtana Mohawk, joka antaa gootti, kapinallinen, punk rock näyttää. Fohawk voidaan käyttää minkä tahansa tilaisuudessa voi se olla juhlimiseen, menossa konsertteja, ja jopa muodollista otteeseen. Se 'on vain liian vaikea katsoa jonkun kanssa mohawk leikkauksella osallistuu muodollinen tilaisuus.

Yhteenveto:

1. fohawk kampauksen on sovellettavissa mihin tahansa tilaisuudessa (epävirallinen viralliseen), kun taas Mohawks ei ole tarkoitettu muodollista otteeseen.
2. fohawk pidetään houkuttelevampi ja houkutteleva kampauksen enemmän ihmisiä toisin kuin Mohawk.
3. Mohawk antaa gothic, kapinallinen, ja punkrock näyttää.
4. Mohawk kampauksen vain jättää keskiviivan hiukset pään ehjä jättäen loput täysin ajeltu.