Ero Emo ja MetalEmo vs Metal

Emo ja Metal kuuluvat tiettyyn ryhmään, ja ovat tunnettuja erityisesti tyyli ja muoti. Vaikka kaksi termiä C Emo ja metalli- '' edustaa uuden suuntauksen tavalla, niillä on monia eroja.

Kun tehdään vertailu, voidaan nähdä, että Metallit ovat luovempia ja taiteellinen kuin Emos. Toisin kuin Emos, Metals osoittavat vaihtelua niiden musiikkia ja muita näkökohtia. By vain kuunnella musiikkia, voi erottaa Emo peräisin Metal aikuinen. Yksi ei löydä mitään sydämen pysähtyminen tai henkeäsalpaava sooloja tai riffejä Emo musiikin. Toisaalta, Metalli musiikki on hyvin monimutkainen.

Voidaan myös nähdä eroa kastike tyylejä. Metals mieluummin matkan housut (farkut tai naamiointi housut) ja bändi t-paitoja. Heillä hopeanvärinen ketjuja eikä kullanvärinen ketjuja tai helmiä. Metal Lapset maalata heidän kasvonsa wth black make-up.

Emos tunnistetaan niiden musta kastike tyylejä. On sanottu, että Emos wear musta vaatetus keuliminen hardcore luonnetta. Lisäksi Emos myös vaaleanpunainen luomivärejä. Emos myös rakastavat useita lävistykset, helmiä ja koruja. Emos käyttää tiukkoja tai skintight housut verrattuna Metals. Emo Lapset saavat myös hiukset värjätty musta. Sen lisäksi, että värjätty mustat hiukset, Emos myös käyttää seosta mustavalkoinen, tai kirkkaan punainen raitoja niiden hiukset. Emos myös taipumus lakaista hiukset poikki osan niiden kasvot, tai alas niiden kasvot.

Verrattuna Metalsissa Emos ovat hieman hardcore, ja he yrittävät esiintyä erilaisia ​​kuin ne todellisuudessa ovat. Toisin kuin Metalsissa Emos aina kärsivät emotionaalisia konflikteja.

Yhteenveto:1. Metallit ovat luovempia ja taiteellinen kuin Emos.

2. Metals mieluummin matkan housut (farkut tai naamiointi housut) ja bändi t-paitoja. Emos tunnistetaan niiden musta kastike tyylejä.

3. Emo musiikki, yksi ei löydä sydämen pysähtyminen tai henkeäsalpaava sooloja tai riffejä. Toisaalta, Metalli musiikki on hyvin monimutkainen.

4. Metals kuluvat hopeanvärinen ketjuja eikä kullanvärinen ketjuja tai helmiä. Emos myös rakastavat useita lävistykset, helmiä ja koruja.

5. Emos käyttää tiukkoja tai skintight housut verrattuna Metals.