Ero KRZR ja RAZRKRZR vs. RAZR

Motorola RAZR oli pelin vaihtaja, kun se julkaistiin. Se sported erittäin tyylikäs ja elegantti näyttävät ohuin asu tekijä tuolloin. Että KRZR yksinkertaisesti seurasi esimerkkiä RAZR hieman muutetussa muodossa tekijä, joka voi olla hieman houkuttelevampi joillekin ihmisille. RAZR on vähän leveä, ja näyttää neliö, kun se suljetaan. Leveys voi olla hieman ongelmallinen niille, joilla on pieni kädet, ja joiden on vaikea päästä avaimet toisella puolella toimiessaan puhelin yhdellä kädellä.

Että KRZR on kapeampi verrattuna RAZR, mutta jotta se sopii kaikki piirit kapeaan kehykseen, KRZR on hieman pidempi ja paksumpi kuin RAZR. Tämä tekee sen muistuttamaan enemmän yhteistä simpukkapuhelin puhelimia markkinoille. Siitä huolimatta se vielä kantaa paljon ominaisuuksia ja näyttää RAZR, kuten metallinen näppäimistö, erinomainen kamera, ja mukava näyttö. Koska sivuvaikutus muuttaminen leveys KRZR, sen näyttö on myös huomattavasti pienempi kuin RAZR. Mitä suurempi näyttö on paljon parempi, kun katselet videoita puhelimellasi.

Toinen muotoilu muutos on siirtäminen äänenvoimakkuuden avaimet yläpuolisko jossa näyttö sijaitsee, sen alaosaan vieressä näppäimistön. Tämä doesnt 't tehdä paljon eroa, kun kansi on kiinni, koska painikkeet siirretään takaisin vain hieman. Kuitenkin, kun kansi on auki, äänenvoimakkuusnäppäimiä KRZR ovat helpommin että ne RAZR.

Lopussa päivän, valita Razr ja KRZR kuuluu mikä koko käyttäjä on mukavampaa. Molemmat toimivat yhtä hyvin kuin matkapuhelimia, ja jopa musiikkisoittimet, microSD-kortin musiikin varastointiin. Ihmiset, jotka ovat mukava isompi RAZR löytää suuremman näytön olla valtava plus. Ihmisille, jotka eivät pidä RAZR, KRZR on erittäin hyvä vaihtoehto, joka säilyttää ulkonäkö ja toimivuus RAZR.

Yhteenveto:1. KRZR perustuu RAZR.

2. KRZR on kapeampi, mutta paksumpi ja pidempi kuin Razr.

3. KRZR näyttö on paljon pienempi verrattuna RAZR.