Ero Summer Farkut ja Winter JeansSummer Jeans vs Winter Jeans

Farkut ovat yksi suosituimmista kappaletta vaatteita koko maailmassa. Se on valmistettu denim kankaasta, joka on kehittynyt ajan myötä. Koska ensimmäinen farkut tuli markkinoille, on ollut monia tyylejä ja leikkauksia saatavilla farkut. Koska ne ovat kuluneet ympäri vuoden, ne ovat saatavilla eri vahvuuksina, denim kankaat eri langoista eri sää ja eri sekoituksia, jotka sopivat eri vuodenaikoina. Ei vain ovat tyylejä erilaisia ​​kesät ja talvet, tyypit denim jotka ovat tottuneet tekemään kesällä farkut ja talvella farkut ovat myös erilaiset.

Kesäisin farkut ovat saatavilla leikkauksia, jotka sopivat kuuma ja kostea sää. Samoin denim käytetty kesän farkut on myös erilainen kesät kuin talvet. Denim käytettävä kesä on kevyempi; se on valmistettu huokoisesta puuvillakuituja. Puuvillakuidut jotta ilma pääsee kulkemaan niiden läpi ja auttavat absorboivat hiki. Kangas kesän farkut pestään monta kertaa farkut valmistajat tehdä kevyt ja mukava. Pesemällä se ennen valmistusta, kangas kevenee ja pehmeämpää. Farkut tekemät tätä kangasta kun kuluneet antaa ihon hengittää ja antaa ilman läpi; Näin, ne ovat erittäin mukavat kuuma sää.

Winter farkut ovat farkut, jotka on valmistettu kankaasta, joka säilyttää lämpöä kehon ja ei salli ilmaa lävitseen yhtä helposti kuin kesällä farkut. Päätehtävänä talven farkut on eristää ruumiin jäähdytys tuulet ja kylmä kauden. Jotta tämä olisi mahdollista, talvi farkut tehdään pääasiassa raskaampaa denim. Paitsi kangas on raskaampaa, mutta se on muu eristävä kuituja sekoitetaan puuvillakuituja. Denim maailma on mullistanut eri tekokuitua saatavilla tänään tarjota eristys, lämpöä, venyvyys, jne. Winter farkut ovat kovia, kestäviä, monipuolinen, ja saatavilla eri sävyjä ja värejä kohti nykyisen talven muoti. Ne on suunniteltu niin, että ne voivat olla kuluneet saappaat ja muiden talvivaatteita kohteita.Yhteenveto: