Ero villapaita ja HuppariPusero vs Huppari

Eläimet ovat luonnollisesti varustettu kehon päällysteet suojaavat niitä epäedullisissa olosuhteissa, jotka voivat vahingoittaa niitä. Jotkut eläimet kuin karhut, koirat, kissat, ja tiikerit ovat turkista; toiset kuten kala, liskoja ja käärmeitä on vaaka.
Kilpikonnat ovat kuoret, ja linnut, ankat, joutsenet ja hanhet on höyheniä. Nämä päällysteet antaa heille eristyksen kylmällä säällä ja suoja luonnonvoimia, jotka voivat olla haitallisia niitä. Ne auttavat myös eläimiä säilyttää ruumiinlämmön.

Ihmisillä on nahat elimeksi pinnoite, joka suojaa niitä bakteereja ja infektioita. Päällyste ei kuitenkaan riitä, jotta antaa lämpöä kylmällä säällä. Vaatteet tehdään peitä ne ja suojaavat ihoa vasten haittoja ja antaa lämpöä, kun he palella.

Kahdenlaisia ​​vaatteita, jotka on suunniteltu jonka tarkoituksena on antaa lämpöä ja eristys ovat villapaita ja paita.

Pusero on neulottu, virkatut tai kudottu takki tai pusero, joka on valmistettu villasta, puuvillasta tai synteettisestä langasta. Se on suunniteltu peittämään osa kehon, ja se voi myös olla liivi, takki, koska tai kaulus. Se on valmistettu liittämällä silmukkaa, joka on käytetty prosessi neulominen tai virkkaaminen. Making pusero on monimutkainen ja liittyy monimutkaisia ​​kuvioita ja malleja. Se voi olla kevyt tai raskas ja on suunniteltu tarjoamaan lämpöä ja suojaa kylmältä. Se voi olla hihaton tai tehdä lyhyitä tai pitkiä hihat. Se voi olla avoin edestä kuten on neuletakki vai ei, kuten on villapaita. On tunnettua, eri maissa eri nimillä, kuten; jersey, villapaita liivit, säiliön katon, slipoveri, huppari, hyppääjä, tai neulepuserot kuten paita.Paita on ylimitoitettu villapaita, joka on pitkät hihat ja ei kaulus, joka on valmistettu pehmeästä, imukykyinen materiaali kuten raskas, puuvillatrikoota fleece tausta. Se on joustavat hihansuut ja yleensä jalassa urheilulajien aiheuttaa hikoilua ja lämpöä. Se on yleensä raskasta ja on suunniteltu vaimentamaan hiki jotta antaa käyttäjälle hitaasti jäähtyä jälkeen käyttää tai rasittava fyysistä toimintaa. Paidat käytetään urheilijoiden koulutuksen aikana, ja useimmat colleget ovat huput tarjota suojaa sateelta ja lumelta.

Yhteenveto:

1. pusero ei pyritä vaimentamaan hiki vaan antaa lämpöä kun paita tarkoituksena on sekä antaa lämpöä ja imeä hikeä.
2. pusero yleensä neulosta kun paita ei ole.
3. pusero on valmistettu kevyestä materiaalista, joka tekee siitä kevyempi kuin paita, joka on yleensä valmistettu raskas puuvilla.
4. paita on yleensä pitkät hihat kun pusero voi olla hihaton.
5. paidat käytetään urheilijoiden koulutuksen aikana ja käytännössä, koska ne imevät hikeä ja anna niiden jäähtyä hitaasti jälkeen liikunnan taas villapaitoja eivät.