Ero Emo IndieEmo vs Indie

Emo ja Indie ovat molemmat liittyvät muoti ja elämäntapa. Vaikka molemmat ehdot ovat modernin muodin, Emo ja Indie ovat erilaisia ​​monin tavoin.

Emo on pääasiassa tunnistaa vaatteet ja tyyli meikki. Sana on pohjimmiltaan liittyviä tunteita. Toisaalta, Indie liittyy enemmän genren musiikkia. Sana on periaatteessa tunnistettu itsenäinen.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä, että Emo ihmiset ovat niitä, jotka ovat heidän 20 's Indie ihmiset ovat vanhempia kuin 20' s.

Ensinnäkin puhumme Emo, ne tunnistetaan niiden luonne, kampauksen, pukeutuminen ja lävistykset. Kun puhutaan heidän persoonallisuutensa, The Emos ovat hieman hardcore. Nämä ihmiset yrittävät esiintyä erilaisia ​​kuin ne todellisuudessa ovat. Emo aikuiset kärsivät emotionaalisia konflikteja.

Useimmat Emo aikuiset ovat niiden hiukset värjätty musta. No, voi myös törmännyt Emos jolla sekoitus mustaa ja valkoisia raitoja, tai kirkkaan punainen raitoja niiden hiukset. Emo ihmiset yleensä lakaista hiukset poikki osan niiden kasvot, tai alas niiden kasvot.

Emo myös aikuisille tunnistetaan niiden musta pukeutuminen. Heillä nämä mustat asut keuliminen hardcore luonnetta. Ne voivat myös käyttää vaaleanpunainen luomiväri. Toinen ominaisuus, joka on yhteistä Emo ihmisiä, että he rakastavat useita lävistyksiä, koruja ja helmiä.

Nyt puhutaan Intiassa, he eivät käytä mustaa kuin Emos. Indies mieluummin värit, kuten oranssi, vihreä ja keltainen.

Indie aikuiset nähdään enemmän T-paitoja ja takkeja. Kun puhutaan niiden kampauksen, Indie pojilla on sotkuinen tukka, Indie tytöillä on aaltoileva karva.Toisin kuin Emos,-Intiassa pidetään yleisesti tyytyväisiä paljon. Intiaan aikuiset tiedetään olevan taitava kyynikot, ja elää säästäväinen elämäntapa.

Yhteenveto:

1. Emo on pääasiassa tunnistaa vaatteet ja tyyli meikki. Toisaalta, Indie liittyy enemmän genren musiikkia.

2. Indie on pohjimmiltaan liittyy itsenäisyyden. Emos ovat pohjimmiltaan liittyvät tunteita.

3. Kun puhutaan heidän persoonallisuutensa, The Emos ovat hieman hardcore. Toisaalta, Indie ihmiset rakastavat aina mielellään.

4. Toisin kuin Intiassa, Emo yrittää esiintyä erilaisia ​​kuin ne todellisuudessa ovat.