Ero swingman ja ReplicaSwingman vs Replica

Virka- ovat vakio vaatteet että organisaation jäsenet kuluvat kun he osallistuvat toimintaan organisaatiossa. Koulut tarvitsevat niitä ja niin tekevät yritykset ja valtion virastot. Urheilussa ne ovat myös kuluneet erottamaan pelaajille vastakkaisten joukkueiden.

Urheilu univormut kutsutaan pelipaidat joka on peräisin materiaalista käytetään tekemään sitä. Jersey on koneellisesti neulotut villa tai puuvilla, joka on tiiviit ja ei avaudu edessä. Suunnittelu joukkue 's jersey riippuu millaista urheilua että he osallistuvat.

Koripallo, pelipaidat ovat hihaton ja tulostaa urheilijan 'nimi, numero ja logo joukkueen tai sen rahoittaja. Useimmat urheilun ystäville kopioida tyylejä heidän suosikki pelaajia vaatetus mukaan luettuna, kengät, sukat, ja laukkuja.
Authentic pelipaidat ja ne, jotka ovat kuluneet ammattilaiskoripalloilijoiden pelaajat ovat erittäin kalliita. Ja koska ne ovat hyvin suosittuja fanien, urheilujalkineet ja vaatteet valmistajat kuten Nike ja Adidas ovat keksineet edullisempi swingman ja replica pelipaidat.

Swingman jersey on hyvin samankaltainen kuin aito Jersey, mutta on halvempaa. Se on valmistettu Nike, ja sen laatu on siltä väliltä aidossa jersey ja replica jersey. On järeämpiä kuin kopio jersey, mutta materiaali ei ole niin pehmeä kuin aito tai replica Jersey. Se on valmistettu polyesteristä mesh pieniä reikiä tuuletusta varten.Kuten aito jersey, joka on swingman jersey kantaa virallista NBA-logo ja joukkueen logo. Molemmat logot ommeltu jersey yhdessä numeroita ja kirjaimia. Swingman pelipaidat voi ostaa sekä verkossa kauppoja.
Replica pelipaidat, toisaalta, ovat pelipaidat, jotka ovat myös tyylistä samanlainen autenttisen tai alkuperäisen jersey. Ne on tehty sekä Nike ja Adidas ja enemmän suosiossa naisia, koska niiden koot ovat mukavampaa heille.

Replica jersey on tehty pehmeämmästä materiaalista, joka on hengittävä ja nopeasti kuivuva nailonverkkoa tai polyesteri mesh. Se on kalliimpi kuin swingman Jersey, ja se on myös vähemmän kestävä. Siinä on tasainen kylkiluun neuloa kaulus ja kädentiet vaikka se.
Kuten swingman jersey, se on myös lisensoitu urheilujoukkueiden, ja se tarjoaa kaikille 'suosikki joukkueet ja pelaajat. Vaikka aito pelipaidat on puuttua twill numeroita, replica pelipaidat on silkkipainettu numeroita, nimiä, ja logo teki kevyellä verkkomateriaalia .

Yhteenveto:

1. swingman pelipaidat ovat pelipaidat, jotka on tehty muistuttamaan aito tai alkuperäisen jersey alhaisemmilla kustannuksilla, kun replica pelipaidat ovat pelipaidat, jotka ovat myös tyylistä kuin aito Jersey mutta ne ovat kalliimpia.
2. swingman pelipaidat ovat kestävämpiä kuin replica pelipaidat.
3. Replica pelipaidat tehdään pehmeämpiä materiaaleja minkä vuoksi se suosii naisia ​​samalla swingman pelipaidat eivät ole.
4. Nike tekee sekä swingman ja replica pelipaidat taas Adidas vain tekee replica pelipaidat.